AcasăSPORTAS Monaco a pus mana si pe Fabio Coentrao

AS Monaco a pus mana si pe Fabio Coentrao

Oficialii lui AS Monaco nu se opresc din achizitii de top, urmatorul fotbalist aflat pe cumparaturi a gruparii din Principat fiind fundasul Fabio Coentrao, de la Real Madrid.

AS Monaco a dat, pana acum, 130 de milioane de euro pentru James Rodriguez, Joao Moutinho si Radamel Falcao, dar antrenorul Claudio Ranieri si patronul Dmitry Rybolovlev stiu ca echipa are nevoie de fotbalisti si pe alte posturi.

Iar prima lovitura pentru a intari apararea este achizitionarea lui Fabio Coentrao, de la Real Madrid. Conform presei franceze, portughezul ii costa pe cei de la AS Monaco in jur de 19 milioane de euro.

Fabio Coentrao este din 2011 la Real Madrid si mai are patru ani contract cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, dar a fost adus numai la insistentele lui Jose Mourinho, care intre timp a parasit echipa.

Iar oficialii „galacticilor” sunt gata sa sacrifice „copiii de suflet” ai lui Mourinho, desi ies pe pierdere, Fabio Coentrao costandu-i pe cei de la Real, in 2011, nu mai putin de 30 de milioane de euro.

La AS Monaco, Fabio Coentrao ar urma sa incaseze 5 milioane de euro pe sezon, dublu fata de cat castiga la Real.

author avatar
Cristi Ionita
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger