AcasăSPORTArsene Wenger, momit de PSG cu un salariu-monstru

Arsene Wenger, momit de PSG cu un salariu-monstru

Are 63 de ani, iar multa lume i-a spus ca ar fi vremea sa se pensioneze, dar Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, este pe punctul de a bifa contractul vietii.

Fara trofee castigate din 2005, Wenger le-a marturisit apropiatilor ca s-a saturat si el de viata pe banca lui Arsenal si ar avea nevoie de o noua provocare.

Imediat, conducerea clubului Paris Saint Germain i-a facut o oferta colosala, Wenger avand ocazia sa castige pe Parc des Princes, numai din salariu, in jur de 12 milioane de euro pe sezon.

Cu o asemenea suma, tehnicianul francez ar deveni unul dintre cei mai bine platiti antrenori din Europa.

Wenger era doar a treia varianta pe lista lui PSG, insa Josep Guardiola, principalul vizat, a ales sa o preia pe Bayern Munchen, iar Jose Mourinho, antrenorul lui Real Madrid, a declarat in repetate randuri ca vrea sa se intoarca in Premier League.

Wenger nu ar spune „NU” unei oferte venite din Franta, mai ales ca ar avea ocazia sa se intoarca acasa, iar tehnicianul francez stie ca la PSG i se pune la dispozitie un lot cu care s-ar putea bate pentru castigarea UEFA Champions League, pentru gruparea din Hexagon evoluand deja fotbalisti precum Zlatan Ibrahimovici, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi, Javier Pastore sau Lucas Moura.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger