AcasăSPORTAroganta maxima a CFR-ului la adresa Stelei. La asa ceva sigur nu...

Aroganta maxima a CFR-ului la adresa Stelei. La asa ceva sigur nu te asteptai!

7 mai este poate cea mai importanta zi din istoria fotbalului romanesc daca ne gandim ca in 1986, pe 7 mai, Steaua devenea campioana Europei.

Fanii, oficialii si jucatorii de legenda ai Stelei organizeaza diferite festivitati cu aceasta ocazie, iar cei mai multi dintre rivali transmit mesaje de respect celor din Ghencea.

Nu insa si cei de la CFR Cluj, care au anuntat ca mai degraba ar sarbatori cinci ani de la unul dintre cele mai importante meciuri din istoria gruparii din Gruia.

Pe 7 mai 2008, CFR Cluj se impunea, cu 1-0, pe terenul formatiei Universitatea Cluj si castiga primul titlu din istoria clubului.

Meciul a provocat numeroase polemici la acea vreme. Gigi Becali si ai lui au fost acuzati de mita, dupa ce au promis 1,8 milioane de euro fotbalistilor de la Universitatea Cluj pentru a-si apara corect sansele. Si acum, patronul Stelei are de patimit de pe urma celebrului caz „Valiza”.

Au existat zvonuri ca cei de la Universitatea Cluj s-au dat la o parte pentru ca cei de la CFR Cluj ar fi cotizat cu o suma mult mai consistent decat cea propusa de Gigi Becali.

Hugo Alcantara, fundasul care a comis penalty-ul din care CFR-istii au marcat golul victoriei, a evoluat apoi pentru Fenerbahce Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger