AcasăRecomandariAroganta familiei Reghecampf - Prodan, pedepsita la Gelsenkirchen: Cine sunt fraieri cocliti,...

Aroganta familiei Reghecampf – Prodan, pedepsita la Gelsenkirchen: Cine sunt fraieri cocliti, acum?

Autointitulati stapani absoluti la Steaua, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au pregatit de Minune meciul cu Schalke 04, petrecand cu lautari, „ca sa moara de ciuda toti fraierii cocliti”.

Reghecampf nu stie ce e aia modestie
Becali spune "stop" experimentelor la Steaua

La sosirea in Germania, delegatia stelista a afisat un aer de superioritate de juri ca Barcelona, nu alta echipa venise sa joace in landul Renania. Conferinta de presa a lui Laurentiu Reghecampf i-a lasat fara replica pe jurnalistii nemti, obisnuiti cu un discurs diplomat din partea antrenorului oaspete, nu cu fraze bombastice: „Avem, in momentul de fata, o echipa care poate castiga impotriva lui Schalke. O spun raspicat, am venit aici sa castigam! Daca ne vor trata de sus, germanii vor avea de suferit. Sunt 100% convins ca putem bate”. Acesta a fost mesajul pentru nemti, romanilor le-a transmis altceva Anamaria Prodan, prin intermediul Facebook. „Pt fraierii cocliti sa moara de ciuda (aia care fac dezvaluiri incredibile)”, enunt postat langa doua fotografii in care Mihai Stoica se gudura precum un catelus pe langa Adrian Copilul Minune, ambii asezati la aceeasi masa cu familia Reghecampf – Prodan.

Modestia l-a ocolit pe tehnicianul Stelei si dupa lectia predata de Schalke. Din contra, Laurentiu Reghecampf a pus esecul pe seama ghinionului, iar apoi l-a avertizat pe Jose Mourinho, urmatorul adversar din Liga, pe 1 octombrie: „Am jucat foarte bine, ne-am creat ocazii, dar asa se intampla in fotbal cand faci greseli copilaresti. Am avut momente bune, dar nu am marcat, iar Schalke a inscris la prima ocazie. Acum, trebuie sa castigam cu Chelsea”.

„Schalke nu e Dinamo Tbilisi”

Dezamagit de rezultatul din Germania, fostul mare fotbalist Marius Lacatus le-a reamintit stelistilor ca adversarii din Liga Campionilor au cu totul alt calibru decat formatiile intalnite in tururile preliminare: „Steaua n-a aratat o disponibilitate mare ofensiva si nu a pus in mare dificultate adversarul. La acest nivel nici nu mai contraza cate goluri primesti, conteaza sa acumulezi puncte, sa reuseste sa marchezi de mai multe ori ca adversarul. In grupe este altceva, nu se compara echipele de aici cu Legia Varsovia sau Dinamo Tbilisi. Imi e clar ca Steaua va avea meciuri foarte dificile”.

„Schimbarile au facut praf echipa”

Altadata inspirat la schimbari, Reghecampf n-a mai mutat corect, considera si Dumitru Dragomir, presedintele LPF: „Schimbarile lui Reghe au facut praf echipa, au fost jenante. Steaua n-a jucat prost, rezultatul este prost. E ca si cum ai zice «operatie reusita, pacient mort». E greu sa bati acum pe Chelsea la Bucuresti, mai ales ca a pierdut cu Basel”. In repriza secunda, antrenorul Stelei i-a introdus pe teren pe Leandro Tatu (iesit accidentat, pe final de meci), Federico Piovaccari si Adrian Cristea.

Ultimatum de la Gigi Becali

Scos din sarite de mutarile lui Reghecampf a fost si Gigi Becali. Din spatele gratiilor de la Jilava, patronul Stelei le-a ordonat celor doi „comandanti” sa nu-i puna rabdarea la incercare, informeaza „Fanatik”. „Ce cauta Tatu pe teren? Chiar nu ne mai intelegem? Si nu ma intereseaza cum faceti, dar aveti grija ca vreau sa-l vad cat mai repede pe teren pe Varela. Nu i-am dat degeaba lui Porumboiu un milion de euro, ca sa-l tineti voi pe banca!”, ar fi tunat Gigi Becali la Reghecampf si MM.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.738 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger