AcasăSPORTArmstrong, platit cu milioane de dolari ca sa spuna cum a "furat"!

Armstrong, platit cu milioane de dolari ca sa spuna cum a „furat”!

Lance Armstrong si una dintre celebrele sale biciclete

A pierdut sute de milioane de dolari de pe urma scandalului in care a fost implicat, dar ciclistul american Lance Armstrong s-a mentinut tare pe pozitii, recunoscand abia in al 13-lea ceas ca a fost beneficiarul celui mai tare sistem de dopaj din istoria sportului.

Lance Armstrong si una dintre celebrele sale biciclete

Atacat din toate partile si suspendat pe viata de Federatia Internationala de Ciclism, Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei intre 1999 si 2005, a acceptat sa-si recunoasca vina intr-un mod care pentru unii a parut ciudat. Americanul a acordat un interviu vedetei de televiziune Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey plateste o avere pentru exclusivitati

Intalnirea privata, care a avut loc la resedinta lui Armstrong din Austin-Texas, a durat doua ore si jumatate, iar in cadrul ei ciclistul ar fi recunoscut ca s-a dopat. Interviul va fi difuzat in exclusivitate joi seara, in show-ul tv moderat de Oprah. Conform „USA Today”, Lance nu va preciza metodele prin care se dopa si nici nu va da in vileag eventualii complici. Interviul de maine seara naste deja controverse. Nicole Cooke, campioana mondiala si olimpica la ciclism pe sosea, l-a atacat dur. „Cand Armstrong va plange la Oprah, sa va ganditi la sportivii corecti care nu au obtinut nimic” a fost mesajul sportivei britanice. Gurile rele sustin ca rutierul american a acceptat sa-si recunoasca vina intr-un interviu acordat faimoasei moderatoare pentru ca va fi remunerat cu o suma cu opt cifre si va putea, astfel, sa-si mai recupereze din paguba financiara suferita in ultimii doi ani, cand a fost luat la suturi de cei mai multi dintre sponsori.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger