AcasăRecomandariArmata si generatia '86 pregatesc noua Steaua!

Armata si generatia ’86 pregatesc noua Steaua!

Atac fara precedent lansat de Tudorel Stoica, liderul din vestiar al generatiei Steaua ’86. „Poate se va gasi cineva, si sunt sigur ca se va gasi, baiat destept, cu bani, care sa cumpere brand-ul Steaua de la Armata si sa-l duca mai departe”, sustine cel care, la Sevilla, ar fi purtat pe brat banderola de capitan daca nu era suspendat pentru finala cu Barcelona.

Prin decizia Inalte Curti de Casatie si Justitie, data in toamna, clubul lui Gigi Becali nu a pierdut doar emblema si culorile Stelei, ci si palmaresul legendarei echipe! Fostul mare mijlocas al „ros-albastrilor” sustine ca, in prezent, latifundiarul din Pipera este stapan doar peste trofeele cucerite din 2003 incoace, an in care a devenit patron, preluand gruparea din Ghencea de la Viorel Paunescu. „Becali nu a pierdut doar numele, culorile si sigla, ci si palmaresul Stelei. E sigur, 100%. A pierdut tot. Echipa de acum, care este FCSB, a pierdut tot. Echipa asta va avea palmaresul din 2003 incoace. Eu nu zic ca Gigi n-a bagat bani, chiar imi pare rau pentru el, dar, daca nu era el sa bage bani, cu siguranta ca se gaseau altii. Palmaresul, culorile si sigla au ramas la Armata”, a reactionat Tudorel Stoica. Referitor la noua denumire – FCSB -, capitanul generatiei ’86 afirma ca pe el nu il reprezinta absolut deloc: „Daca nu vor sa plateasca pentru palmares, atunci imi pare rau, dar poate se va gasi cineva, si sunt sigur ca se va gasi, baiat destept, cu bani, care sa cumpere brand-ul Steaua de la Armata, care e cel mai important lucru. FCSB nu ma reprezinta (…) S-a terminat cu aceasta echipa daca cei care sunt acolo nu isi dau seama ca trebuie sa plateasca. Nu poti cumpara un Mercedes la pret de Dacie”.
Nu doar Tudorel Stoica se declara impotriva schimbarii pe care a facut-o Gigi Becali, ci si Marius Lacatus. Cel mai titrat jucator stelist din istorie afirma ca nu poate sustine hibridul FCSB: „Nu inteleg nimic din ce se intampla. Stiu ca a avut loc o intalnire intre Argaseala si cei de la CSA Steaua. Au cazut de acord in ceea ce priveste sigla si culorilor pentru o perioada de timp, iar acum am vazut ca, practic, se va folosi in returul campionatului o alta sigla. Important este cum vor reactiona suporterii fata de acest lucru. Eu nu cred ca vor digera schimbarea siglei si a numelui echipei. Chiar sunt curios cum vor reactiona. Am vazut reactia unora, care ziceau ca vin indiferent de sigla si nume si culori. Eu cand aud asta, cu FCSB… nu imi suna deloc bine. Niciodata acest FCSB nu va fi Steaua!”. Nu este exclus ca, impreuna cu fostele glorii din Ghencea, Clubul Sportiv al Armatei sa lanseze pe piata o noua Steaua, mai ales ca, in prezent, detine tot brand-ul „Steaua”: palmares, emblema, culori. Plus un stadion de 25.000 de locuri!

Duckadam: „Il respect pe Argaseala”

Dupa ce Tudorel Stoica a dezvaluit ca Valeriu Argaseala il trateaza/ considera pe Helmuth Duckadam ca pe propriul angajat, un simplu subaltern, eroul finalei de la Sevilla a luat atitudine: „Referitor la ce a declarat Tudorel Stoica. Relatia mea cu domnul Argaseala nu este una de subordonare, ci de colaborare si respect reciproc. Eu i-am respectat si ii respect activitatea de la club, iar el imi respecta si apreciaza, cred eu, activitatea pe care o desfasor”.

„Ultrasii” se revolta. Pe Facebook

Apelul lansat de Tudorel Stoica si Marius Lacatus a fost receptionat asa cum trebuie de suporteri. Care au si pornit revolta, dar numai pe Facebook, la caldurica. Intr-un comunicat vital pentru natiunea stelista, Peluza Sud a luat atitudine: „Dupa atatia ani, ni se dovedeste pentru a nu stiu cata oara ca, cei care conduc clubul, nu dau doi bani pe suporteri. Pentru ei, noi nu contam! Suporterii, cei care traiesc si dau valoare acestei echipe, in ochii lor sunt doar un impediment. Singurul lucru care conteaza sunt banii veniti din buzunarele noastre (…) Merita sa-i lovim acolo unde ii doare cel mai tare, la bani! Nimeni la meci, nimeni sa nu vizioneze meciurile echipei anonime FCSB. Sunt niste mercenari fara scrupule, carora nu le pasa de dragostea noastra, de idealurile noastre, de anii nostri pierduti. Ei fac o crima. Ucid ceea ce noi iubim mai mult”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.057 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger