AcasăSPORTArgentinienii se tin de cuvant: vin cu Messi si Di Maria...

Argentinienii se tin de cuvant: vin cu Messi si Di Maria la Bucuresti

Romanii nu-l vor putea vedea pe Messi jucand la Campionatul Mondial

Cel mai tare meci amical disputat in ultimii ani in Romania va fi un adevarat regal fotbalistic: „pumele” argentiniene vor sosi la Bucuresti cu toate starurile de la Real Madrid si FC Barcelona in lot!

Messi va fi prezent pe Arena Nationala pentru a doua oara in cariera

Selectionerul Alejandro Sabella a anuntat lista celro 22 de jucatori care vor face deplasarea in Romania pentru „amicalul” din 5 martie, de pe Arena Nationala. Asa cum au promis, sud-americanii nu menajeaza nicio vedeta; Lionel Messi s Javier Mascherano, de la FC Barcelona, Angel Di Maria (Real Madrid) sau Gonzalo Higuain (Napoli) vor fi in lot. Surprinde, insa, absenta fotbalistilor Carlos Tevez (Juventus Torino) si Esteban Cambiasso (Inter Milano), despre care „Marca” scrie ca nu mai intra in planurile lui Sabella. In aceste conditii, aproape sigur cei doi nu vor fi prezenti nici la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.
Lotul complet al Argentinei este urmatorul: Mariano Andujar, Sergio Romero (portari), Federico Fernández, Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Marco Rojo, José Basanta, Hugo Campagnaro, Lisandro López, Gino Peruzzi, Nicolás Otamendi (fundasi), Javier Mascherano, José Sosa, Ángel Di María, Augusto Fernández, Ricardo Álvarez,  Lucas Biglia (mijlocasi), Lionel Messi, Rodrigo Palacios, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero si Ezequiel Lavezzi (atacanti).

Piatra Neamt, afara din circuitul UEFA!

In asteptarea tragerii la sorti a preliminariilor pentru EURO 2016 (programata duminica, la Nyon), Federatia Romana a fost anuntata de UEFA ca nu va mai putea disputa partide internationale pe arena din Piatra Neamt. „Doar doua stadioane din tara mai asigura conditii pentru organizarea meciurile din preliminariile Euro 2016. La revedere cu Piatra Neamt, la revedere cu Ploiestiul! Ramanem cu Arena Nationala si Arena Cluj”, a anuntat Mircea Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger