AcasăSPORTArena Galatei, veritabila orezarie la meciul cu CFR, desi are acoperis

Arena Galatei, veritabila orezarie la meciul cu CFR, desi are acoperis

Ca toti ceilalti, Godmeche a avut probleme cu echilibrul

„Arena Turk Telecom”, inaugurata anul trecut, utilata inclusiv cu acoperis retractabil, a aratat marti seara ca o veritabila orezarie, dupa o ploaie torentiala anuntata din timp de meteorologi.

Ca toti ceilalti, Godmeche a avut probleme cu echilibrul

Marti seara, cu prilejul partidei Galatasaray – CFR Cluj, cel mai nou superstadion din Turcia, care a costat 250 de milioane de dolari, a fost transformat in bazin de inot, la fel cum s-a intamplat, recent, la Varsovia sau Bucuresti.

Orezaria de pe "Turk Telecom Arena"

Saptamana trecuta, in capitala Poloniei, meciul dintre reprezentativa gazda si selectionata Angliei a fost amanat din cauza precipitatiilor abundente, asta desi arena „National Stadium” era prevazuta cu acoperis retractabil.

Turcii au scos apa de pe teren cu mopurile

De ce s-a ajuns la asa ceva? Ei bine, polonezii au avut aceeasi problema ca romanii, pe „National Arena”. Proprietarul stadionului nu a permis ca acoperisul sa fie inchis, invocand faptul ca nu a primit o instiintare scrisa in termen. Stadionul din Varsovia a costat 500 de milioane de euro, el fiind gazda meciului de deschidere de la Euro 2012.

Stadionul din Varsovia, impracticabil

Marti seara, stadionul din Istanbul (cel mai modern din Turcia) arata ca Ghencea in urma cu cativa ani, cand oamenii cu T-urile incercau din rasputeri sa scoata apa care inunda gazonul. Lipseau totusi elicopterele MApN. Ioan Andone a declarat, la finalul partidei, ca arbitrul italian Tagliavento i-a chestionat pe tehnicieni daca sa inceapa sau nu partida. „Arbitrul a venit la noi si ne-a cerut parerea. Mie imi convenea. El a spus ca o sa vada pe parcurs ce se va intampla”, a dezvaluit Ando. Ieri, presa turca a anuntat ca s-a demarat o ancheta privitoare la sistemul de drenaj, care nici acesta nu a functionat, avand in vedere ca stadionul a fost construit din bani publici.

author avatar
Sebastian Stan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger