AcasăSPORTArcelorMittal se retrage oficial de la Otelul Galati!

ArcelorMittal se retrage oficial de la Otelul Galati!

Paraschiv & co spera ca vanzarea clubului sa se realizeze cat mai repede

Principalul sponsor al galatenilor a anuntat ca se retrage de la Otelul Galati, iar la finalul auditului de pe 15 aprilie ii asteapta pe cei care doresc sa preia clubul la negocieri.

Paraschiv & co spera ca vanzarea clubului sa se realizeze cat mai repede

Patronatul Combinatului Siderurgic din Galati a anuntat ca abia asteapta sa scape de echipa de fotbal. „ArcelorMittal Galati isi reafirma intentia de a se separa de clubul de fotbal Otelul, decizie care este luata in interesul comunitatii locale si a fanilor. Acest proces este in curs de derulare si implica realizarea unui audit profesional, precum si o evaluare a bunurilor”, anunta conducerea ArcelorMittal, societate care livra clubului 2,5 milioane de euro anual. Auditul este preconizat sa se incheie pe 15 aprilie, data la care se vor demara negocierile cei care doresc sa achizitioneze clubul – se vorbeste despre afaceristul roman Dan Grigore Adamescu. Pana atunci, clubul nu poate beneficia de niciun ban din conturile incarcate in toamna de UEFA, iar problemele au inceput sa apara deoarece conducerea Otelului nu poate face niciun fel de plata catre jucatori.

Alta belea: Tg.Mures cere banii pe Didi!

Dupa protestul jucatorilor Otelului, la partida cu Vointa Sibiu, fotbalistii lui Dorinel acuzand faptul ca nu si-au primit salariile de patru luni, o noua chestiune legata de bani ii da batai de cap presedintelui Marius Stan. Gruparea FCM Tg.Mures a inaintat la LPF o cerere de penalizare a clubului Otelul Galati, asta dupa ce echipa ardeleana nu si-a primit cei 50.000 de euro in contul transferului la Galati a brazilianului Didi. Cauza a fost amanata pentru data de 10 aprilie, iar galatenii sunt in pericol sa plateasca dublul sumei, conform unei clauze din contract. Vestea buna pentru campioana Romaniei a venit de la Consiliul Local, care a luat in discutie proiectul de finantare a sportului din oras, implicit si clubul Otelul, care ar urma sa primeasca din banii publici suma de 500.000 de euro pe sezon.

author avatar
Sebastian Stan
427 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger