AcasăSPORTArbitrul Hategan il tine pe Lucescu antrenor la Sahtior

Arbitrul Hategan il tine pe Lucescu antrenor la Sahtior

Daca nu era Ovidiu Hategan (foto jos), Mircea Lucescu ar fi avut acum mari dureri de cap

„Centralul” Ovidiu Hategan a influentat rezultatul final in meciul Real Sociedad – Sahtior Donetk, scor 0-2, sustine presa spaniola, nemultumita de prestatia arbitrului roman.

Daca nu era Ovidiu Hategan (foto jos), Mircea Lucescu ar fi avut acum mari dureri de cap
Ovidiu Hategan
Faultul lui Srna, comis pe linia suprafetei de pedeapsa

Intr-o zi in care, in Ucraina, s-a vorbit intens despre planul patronului Rinat Ahmetov de a-l indeparta de la echipa, ziarul „Komsomolskaya Pravda” notand ca „doar victoria in Liga Campionilor il mai salveaza”, Mircea Lucescu a primit o mana de ajutor din partea unui conational. La scorul de 0-0 in deplasarea de la San Sebastian, „centralul” Ovidiu Hategan le-a refuzat gazdelor un penalty, mutand in afara careului faultul comis de croatul Dario Srna asupra bascului Xabi Prieto! „Lovitura de la 11 metri refuzata Realului de conationalul lui Lucescu”, a scris „AS”, ziar care i-a acordat lui Hategan nota 4, acelasi calificativ regasindu-se si-n cotidianul „Marca”. In repriza secunda, doua contraatacuri finalizate de Alex Teixeira (minutele 65 si 87) au adus victoria Sahtiorului cu 2-0.

„In prima repriza, am incercat sa controlam meciul si nu am fost prea activi in atac. Veneam dupa 3 rezultate slabe si asta ne-a facut sa fim precauti. La pauza, le-am spus baietilor ca putem pune mai multe probleme in ofensiva. Asta s-a si intamplat. Vreau sa evidentiez disciplina tactica a echipei mele. Au contat tehnicitatea si viteza jucatorilor mei de atac, dar am castigat si datorita experientei superioare in Liga Campionilor. Celor de la Real Sociedad le-a fost frica de noi”, a spus Mircea Lucescu la conferinta de presa.

Un Real de milioane

La Istanbul, Real Madrid a dat recital in fata unei Galate care a vrut, dar n-a putut face nimic in fata masinii de fotbal spaniole. Cristiano Ronaldo a punctat de trei ori in victoria cu 6-1, scorul zilei de marti in Liga Campionilor. „La «Decima» (n.n. – a 10-a Cupa a Campionilor) este tot mai aproape”, au scris, ieri, jurnalistii de casa ai Realului. De remarcat ca galezul Gareth Bale a fost pastrat pe banca de rezerve, intrand pe teren in finalul partidei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger