AcasăSPORTArbitrul Balaj ii cere daune de 500.000 de euro lui Gigi Becali!

Arbitrul Balaj ii cere daune de 500.000 de euro lui Gigi Becali!

Arbitrul Balaj nu-l iarta pe finantatorul Stelei

Arbitrul baimarean anunta ca l-a actionat in justitie pe finantatorul FC Steaua pentru afirmatiile acestuia potrivit carora „centralul” ar fi primit 500.000 de euro de la CFR Cluj pentru a dezavantaja gruparea bucuresteana.

Arbitrul Balaj nu-l iarta pe finantatorul Stelei

„Eu am spus inca din luna decembrie ca il voi actiona in instanta, iar de atunci nu s-a schimbat nimic. Va avea ocazia sa probeze tot ceea ce a declarat. E o stare de normalitate, atat timp cat ma simt curat. Apelez la justitie, pentru ca doar asa ne putem apara. Este regretabil ca am ajuns aici, dar nu am niciun fel de emotii. I-am solicitat daune atat cat a zis ca am luat de la CFR, dar nu banii sunt importanti, ci ii dau ocazia domnului Becali sa dovedeasca faptul ca are dreptate si ca sunt un hot”, a spus Cristi Balaj, considerat arbitrul numarul 1 in Romania.

Gigi Becali

Gigi Becali a declarat pe data de 22 martie, dupa meciul pierdut de Steaua, scor 0-1, la Tg.Mures, ca arbitrul Balaj ar trebui sa ajunga „la puscarie”. „Sa le dam titlul celor de la CFR! N-ai ce sa faci decat sa-l bagi la puscarie pe Balaj! Sa trimitem CFR-ul in Divizia B si pe Balaj la puscarie. Sa traga de timp nenorocitul. Nici la gol n-a fost fault”, sustinea Becali.

author avatar
eNational
108 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger