AcasăSPORTArbitri straini la derby-ul Rapid-Steaua

Arbitri straini la derby-ul Rapid-Steaua

Arbitri straini la derby-ul Rapid - Steaua!

Comitetul Executiv al FRF, care se va intruni maine, va decide ca derby-ul din etapa a 28-a sa fie condus de o brigada din afara tarii. Astfel, Gigi Becali si George Copos ii dau sah presedintelui CCA, Ion Craciunescu.

Meciul tur Steaua - Rapid a degenerat intr-o bataie colectiva

Erorile comise de Ovidiu Hategan si Alexandru Tudor la derby-urile rundei a 24-a l-au dezarmat pe Ion Craciunescu in razboiul acestuia cu patronii din Liga 1.

Presiunile facute de Gigi Becali si George Copos vor da roade: maine, Comitetul Executiv al FRF va supune la vot solicitarea reprezentantului Stelei, Valeriu Argaseala, de a se delega arbitri din strainatate la partida cu Rapid, duel programat peste patru etape. Ar fi primul joc din Liga 1, dupa o pauza de doi ani, la care se aduc brigazi din afara tarii. Ieri, Ion Craciunescu a declarat ca se asteapta la o astfel de decizie: „Probabil ca vor incerca sa aduca arbitri straini, sunt convins. Oricum, mie nu poate nimeni sa-mi pregateasca nimic, nici macar membrii Comitetului Executiv. Singura institutie care poate interveni in schimbarea presedintelui CCA este DNA”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger