AcasăSPORTAnunt BOMBA! Mutu REVINE la Dinamo: "Nu o fac pentru bani, vin...

Anunt BOMBA! Mutu REVINE la Dinamo: „Nu o fac pentru bani, vin sa detronam Steaua!”

Zvonurile care au circulat in ultima vreme, privind revenirea lui Mutu la Dinamo, sunt desprinse din realitate, date fiind ultimele declaratii ale fotbalistului, care a marturisit ca spera sa il convinga si pe Borcea sa se intoarca si impreuna sa restabileasca ordinea in Liga I.

„Vreau sa ma intorc in Romania si sa incep un proiect la Dinamo. Vreau sa vin sa mai joc un an si jumatate. I-am promis lui Borcea ca vin la Dinamo, daca se intoarce si el. Este posibil sa vina si Cristi Borcea alaturi de mine la Dinamo. Nu e un motiv pentru mine sa nu vin in Romania de teama ca lumea ma va injura pe stadioane.

Nu stiu inca daca voi baga bani la Dinamo, voi vedea. Mai am contract cu Ajaccio pana in vara lui 2015. In decembrie voi discuta foarte serios o revenire in Stefan cel Mare. Sunt la sfarsit de cariera si vreau sa ajut Dinamo ca jucator, dupa care sa construim o echipa care sa se bata la titlu, care sa faca performanta in cupele europene. Din ce stiu, media salariala la Dinamo e de cinci, sase mii de euro pe luna.

Eu banii astia ii castig la Ajaccio intr-o saptamana. Dar eu nu vin pentru bani la Dinamo! Vin sa ne batem la titlu pentru ca locul lui Dinamo nu este la mijlocul clasamentului. O sa vin sa detronam Steaua, acesta este obiectivul nostru”, a declarat Mutu la Etno TV, potrivit sport.ro.

author avatar
Alina Costache
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger