AcasăSPORTAntrenorul Rapidului isi pregateste elevii pentru ce este mai rau: “Intr-o saptamana...

Antrenorul Rapidului isi pregateste elevii pentru ce este mai rau: “Intr-o saptamana punem lacatul”

Rapidistii ar trebui sa joace maine, la Berceni, dar Sandu Tabarca nu are cu cine sa pregateasca debutul in Liga a doua

Dupa ce atacantul Andrei Ciolacu a anuntat ca fotbalistii Rapidului fac cheta pentru o punga de chips-uri si o ciocolata, Sandu Tabarca, antrenorul giulestenilor, a recunoscut ca situatia de la echipa este extrem de dificila.

Rapidistii ar trebui sa joace maine, la Berceni, dar Sandu Tabarca nu are cu cine sa pregateasca debutul in Liga a doua

Sandu Tabarca, inlocuitorul lui Marian Rada, are peste 15 ani de antrenorat in cariera, dar sustine ca o situatie cum exista cea de la Rapid nu a mai intalnit pana acum. Timisoreanul a antrenat inclusiv in ligi inferioare din Austria unde conditiile erau, totusi, mai bune decat in Giulesti. Desi a acceptat sa ramana la echipa, tehnicianul de 48 de ani nu are pe cine antrena, elevii anuntand ca nu sunt dispusi sa mai faca munca patriotica pana nu primesc ceea ce li se cuvine din partea conducerii. “Nu cred ca vom apuca sa facem un antrenament premergator primei etape din Liga 2… Nu avem ce sa facem, incercam sa scoatem maximum din aceasta situatie si multe nu depind de noi. Este foarte greu sa-ti formezi o personalitate, in conditiile in care nu esti apreciat pentru ceea ce faci. Nu ma simt nici eu bine atat timp cat jucatorii sunt atat de demoralizati. Sper pana in ultima clipa ca va veni cineva si va salva aceasta situatie” a anuntat Sandu Tabarca, intr-o interventie avuta la Sport Total FM. Desi se declara rapidest convins, antrenorul este de parere ca “intr-o saptamana punem lacatul, daca cei din conducere nu ne prezinta un plan de redresare pe care ni l-au tot promis si de care nu am auzit nimic pana acum”. Cunoscut pentru sinceritatea sa debordanda, tehnicianul din Giulesti afirma ca prietenii il considera deja un masochist, pentru ca lucreaza in asemenea conditii, dar si ca noul obiectiv al echipei este “sa existam si maine”.

Cristescu da banii de friptura

Afaceristul Nicolae Cristescu, noul lider al trupei din Giulesti, a dat asigurari ca situatia nu este chiar atat de neagra la echipa. Ba chiar acesta sustine ca fotbalistii au la masa “meniuri de super-restaurant” si ca mancarea este din belsug pentru a putea hrani chiar si angajatii de la Pro Rapid. “Stau cu fotbalistii la masa de o luna si jumatate. Le-am pus la dispozitie tot ce au vrut, inclusiv antricot de vita la cuptor si muschi de vita cu nu stiu ce nebunie de garnitura. Mancare este pentru toti, inclusiv pentru muncitorii din curte. Ce a spus Ciolacu sunt niste copilarii, niste aberatii” este raspunsul lui Nicolae Cristescu la acuzatiile fotbalistilor.

author avatar
Cristi Ionita
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger