AcasăSPORTAntrenorul lui Gyor traieste cu pivotul!

Antrenorul lui Gyor traieste cu pivotul!

Tehnicianul si iubita sa invata maghiara fara profesor

Infrangerea de la Rm.Valcea a scos la iveala disensiunile din cadrul gruparii ETO Gyor, formatie la care antrenorul traieste cu una dintre jucatoare. N-ar fi nimic deranjant, doar ca Erik Bohn i-a negociat pivotului Heidi Loke cel mai mare salariu din echipa, peste ceea de primeste vedeta  Anita Gorbicz.

Tehnicianul si iubita sa invata maghiara fara profesor

Dupa prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, fetele lui Radu Voina le-au bagat in sedinta pe unguroaicele de la Gyor. Victoria cu 35-31, de la Rm. Valcea, a deschis cutia Pandorei in vestiarul adversarelor, care s-au acuzat intre ele pentru dezastrul din repriza secunda.

Karl Erik Bohn stie si ce mananca Heidi Loke

Dupa o prima parte excelenta, Gyor a parut complet schimbata la reluare. Apararea a cedat, iar principalele acuzate au fost norvegiencele Katerine Lunde Haraldsen si Heidi Loke, ultima fiind chiar iubita tehnicianului Karl Erik Bohn. Cea mai buna portarita din lume, Haraldsen, a fost schimbata dupa 40 de minute, dar pivotul Loke a fost mentinut in teren, decizie care a provocat nemultumirea celorlalte fete.

La Rm. Valcea, Loke n-a putut sa o opreasca pe Iulia Curea

In vestiar a fost taraboi mare, colegele lui Heidi reprosandu-i acesteia ca este cocolosita de antrenor pentru simplul motiv ca se culca cu el. Scandalul plutea oricum in aer, avand in vedere ca Heidi Loke este cea mai bine platita jucatoare din lotul lui ETO Gyor, sportiva norvegiana incasand 200.000 de euro pe an, cu 20.000 mai mult decat supervedeta Anita Gorbicz.

Erik Bohn este cel care a negociat contractul iubitei sale

Antrenorul Karl Erik Bohn (46 ani) s-a combinat in urma cu doi ani cu jucatoarea sa, Heidi Loke (29 ani), pe vremea cand amandoi se aflau sub contract cu Larvik. Tehnicianul a plecat sa pregateasca nationala Ungariei, iar in cateva luni a fost urmat si de Loke, pentru care se spune ca a negociat asiduu cu proprietarii clubului ETO Gyor. Din acest sezon, Bohn a venit alaturi de iubirea vietii sale, preluand conducerea gruparii maghiare. „La inceput, ma deranja varsta, deoarece 17 mi se pareau multi. De cand suntem impreuna, imi este greu sa o scot de pe teren doar pentru ca este prietena mea”, descria antrenorul lui ETO Gyor relatia cu Heidi. Cei doi au mai fost casatoriti inainte, Bohn avand doi copii din relatia anterioara, iar Heidi unul.

author avatar
Sebastian Stan
1.133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger