AcasăSPORTAntrenorul lui Copenhaga: "Steaua are un atac letal"

Antrenorul lui Copenhaga: „Steaua are un atac letal”

Jacobs a ajuns in vara la FC Copenhaga, dupa cinci ani pe banca lui Anderlecht

Belgianul Ariel Jacobs sustine ca FC Copenhaga va avea mari probleme in aceasta seara, pe „National Arena”, daca omologul sau, Laurentiu Reghecampf, va decide sa mizeze din primul minut pe tandemul Rusescu – Rocha.

Jacobs a ajuns in vara la FC Copenhaga, dupa cinci ani pe banca lui Anderlecht

Jacobs sustine ca a studiat cu atentie ultimele meciuri ale liderului din Liga 1 si a ramas impresionat de pofta de gol a celor doi atacanti, despre care spune ca „pot marca oricand si din orice pozitie”. De altfel, tehnicianul belgian a si facut trimitere la statistica inregistrata de Rusescu si Rocha, acestia avand 17 reusite.

Steaua a castigat 12 dintre cele 16 meciuri oficiale disputate pana acum, in timp ce danezii au 11 victorii obtinute in 17 meciuri jucate, dar au suferit o singura infrangere (0-2 cu Lille, in preliminariile UEFA Champions League), in timp ce Steaua are doua infrangeri (0-1 cu Spartak Trnava, in preliminariile Europa League, si 1-3 cu FC Vaslui, in campionat). Mai mult, FC Copenhaga a marcat de 36 de ori pana acum, ca si Steaua, semn ca disputa din aceasta seara ar trebui sa fie una plina cu goluri.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger