AcasăSPORTAntrenorul Ioan Andone a intrat in conflict cu vestiarul: Revolutia portugheza

Antrenorul Ioan Andone a intrat in conflict cu vestiarul: Revolutia portugheza

Ricardo Cadu nu-l mai vrea antrenor pe Ioan Andone

Semnalul de alarma l-a tras Ricardo Cadu, imediat dupa meciul pierdut cu Steaua pe „National Arena”, cand capitanul campioanei l-a laudat pe Laurentiu Reghecampf pentru jocul imprimat liderului Ligii 1.

Ricardo Cadu nu-l mai vrea antrenor pe Ioan Andone

Este clar ca CFR Cluj are probleme de omogenitate, iar esecul de la Bucuresti (0-1 cu Steaua) n-a facut altceva decat sa confirme si sa adanceasca criza din jocul ardelenilor. Chiar daca echipa are un parcurs bun in Liga Campionilor (trei puncte din sase posibile), perspectiva unui nou sezon ratat in competitia interna face sa creasca tensiunea in vestiar.

Portavocea nemultumitilor a fost, cum era si firesc, capitanul Ricardo Cadu, care, la cateva minute dupa infrangerea cu Steaua, l-a atacat indirect pe Ioan Andone pentru stilul de joc dezlanat: „Steaua joaca foarte bine si aici este meritul antrenorului, care a facut un grup dintr-un lot mai slab valoric decat avem noi. E meritul lui, felicitarile i se cuvin!”. Mesajul i-a fost adresat „Falcosului”, aluzie la lipsa de omogenitate din jocul CFR-ului, echipa care, la fel ca Steaua, a inceput sezonul cu multi fotbalisti noi in lot. Nu este exclus ca Ricardo sa fi exprimat, de fapt, nemultumirile intregului grup portughez din Gruia, fiind de banuit ca acesta doreste sa lucreze cu un antrenor conational. N-ar fi pentru prima data cand lusitanii isi impun punctul de vedere in fata conducerii clubului, numirile lui Toni Conceicao si Jorge Costa pe banca tehnica fiind decise dupa consfatuiri cu „veteranul” Cadu. Dupa 11 etape, CFR Cluj ocupa locul 7, cu 16 puncte, la 12 in urma liderului Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger