AcasăRecomandariAntrenorul Galca, la cutite cu sefii Stelei

Antrenorul Galca, la cutite cu sefii Stelei

Campioana Romaniei are parte de un start foarte bun de sezon, dar miscarile de trupe din Ghencea au darul de a dinamita atmosfera din vestiarul Stelei.

Galca si Argaseala se cearta din cauza politicii de transferuri (sursa foto dolce-sport.ro)

Aproape o luna s-a plans antrenorul Costel Galca pe la usile conducatorilor clubului, in speranta ca obtine transferurile mult visate, achizitii care sa intareasca echipa. Si cand a fost instiintat ca vin la echipa trei fotbalisti de top, Srdjan Luchin, Younes Hamza si Nicandro Breeveld, a primit si o lovitura dura. Concret, Steaua este pe punctul sa se desparta de unul dintre cei mai buni jucatori, fundasul Florin Gardos. Stelistul a fost la un pas de Spartak Moscova, iar Galca stia ca se va desparti de jucator dupa play-off-ul din UEFA Champions League. Totusi, zilele trecute, neprevazutul s-a petrecut. Steaua a primit o oferta si mai buna pentru Gardos, iar presedintele Valeriu Argaseala, cu acordul lui Gigi Becali, l-a anuntat pe jucator ca este liber sa negocieze cu englezii de la FC Southampton.

Gardos este la un pas de Premier League (sursa foto steauafc.com)

Evident, Argaseala a uitat sa-l anunte si pe Galca, iar acesta si-a pierdut cumpatul. Conform fanatik.ro, cand a vazut ca Gardos nu este la antrenament, tehnicianul Stelei si-a dat seama ca ceva este in neregula si a cerut explicatii. Oficialii campioanei au discutat plecarea lui Gardos inainte de play-off fara acordul antrenorului, situatie care l-a facut pe Galca sa renunte la sedinta de pregatire. Sursa amintita precizeaza ca Gardos a efectuat, deja, vizita medicala la Southampton si, foarte probabil, va semna un contract cu „sfintii” in perioada imediat urmatoare. Gardos are mari sanse sa fie coleg la noua sa echipa cu Vlad Chiriches, fotbalist alaturi de care a evoluat la Steaua si care este pe punctul de a semna si el cu formatia antrenata de olandezul Ronald Koeman.

 

author avatar
Cristi Ionita
773 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger