AcasăSPORTAntrenorul echipei Leicester City, declaratii dupa prabusirea elicopterului patronului clubului

Antrenorul echipei Leicester City, declaratii dupa prabusirea elicopterului patronului clubului

Dupa ce s-a aflat in prima faza ca elicopterul proprietarului clubului s-a prabusit, seara trecuta, intr-o parcare din apropierea stadionului unde Leicester City avusese meci, pe masura ce au trecut orele de la infioratorul accident s-a raspandit varianta ca in aparatul de zbor ar fi trebuit sa se afle si antrenorul Claude Puel.

In conditiile in care sunt putine informatii confirmate in cazul de fata – avand in vedere ca nu se stie exact inca nici cate persoane erau la bord, nici daca printre ele s-ar fi aflat si patronul thailandez al clubului sau daca exista supravietuitori  – prima reactie oficiala a venit, duminica, de la Claude Puel insusi. S-a aflat asadar ca antrenorul nu urcase in elicopterul prabusit. Tehnicianul francez al echipei din Premier League s-a declarat „ingrozitor de trist”, catalogand – intr-o reactie pentru francetvinfo.fr – accidentul de la stadionul King Power drept o „tragedie pentru club”.

Intre timp, suporterii au adus flori si fulare in zona stadionului echipei britanice.

Aparatul de zbor s-a lovit de pamant sambata seara, dupa ce decolase chiar de pe terenul stadionului pe care Leicester si West Ham United terminasera la egalitate, 1-1, meciul disputat pe King Power. Ulterior, elicopterul a luat foc.

[youtube]u9pt7Q1XrLU[/youtube]

sursa foto: facebook.com/ForeverLeicesterCity/

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger