AcasăSPORTAntrenorul CFR, deja in dizgratie: Mai, animalule!

Antrenorul CFR, deja in dizgratie: Mai, animalule!

Jorge Costa nu gaseste solutia pentru revitalizarea CFR-ului

Venit la Cluj din postura unui fost fotbalist cu o cariera impresionanta in spate, tehnicianul CFR-ului a ajuns sa nu mai impresioneze pe nimeni.

Jorge Costa nu gaseste solutia pentru revitalizarea CFR-ului

Ramasa in afara cupelor europene la sfarsitul sezonului precedent, CFR Cluj a cautat sa-si cladeasca o echipa de top in aceasta vara si a pariat pe un antrenor tanar, Jorge Costa (39 de ani), cu un cv impresionant ca jucator si cu dorinta de afimare ca tehnician. Entuziasmul a fost mare, mai ales dupa ce ardelenii au pornit ca din pusca in noua stagiune: 2-0 cu Astra si 2-0 la FCM Tg.Mures. Pauza de doua saptamani, din prima parte a lunii august, prilejuita de meciul echipei nationale cu San Marino, a picat greu pentru ardeleni. Trupa lui Jorge Costa – supranumit „Animalul” – s-a inclinat in fata unor adversari mai slabi cotati, Gaz Metan si Pandurii, iar tehnicianul portughez, renumit pentru atitudinea sa agresiva, a fost pus rapid la colt.

Ardelenii au asistat neputinciosi la victoria gorjenilor

Presedintele Iuliu Muresan a anuntat deja ca il va convoca la o sedinta fulger pe Costa, pentru a afla parerea acestuia privitoare la criza instaurata. Jocul cu Sportul, din etapa 5, s-ar putea transforma in “vinerea neagra” pentru fostul fundas de la FC Porto. Un nou rezultat negativ il va forta pe Arpad Paszkany sa se gandeasca la oportunitatea demiterii portughezului, mai ales ca pentru CFR urmeaza o luna septembrie incendiara, partide cu Otelul Galati (campioana en-titre), FC Vaslui (vicecampioana) si FC Rapid.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger