AcasăSPORTAntrenorul Barcelonei acuza Realul lui Mourinho ca lucreaza "la butoane"

Antrenorul Barcelonei acuza Realul lui Mourinho ca lucreaza „la butoane”

Vilanova vrea sa readuca titlul in Catalunya

Etapa 8 din Primera Division a adus, sambata seara, un meci de infarct, FC Barcelona impunandu-se pe terenul lui Deportivo La Coruna la capatul unei dispute in care s-au inscris nu mai putin de noua goluri.

Vilanova vrea sa readuca titlul in Catalunya

Catalanii au inceput in forta, avand 3-0 in minutul 18 si nimic nu anticipa deznodamantul de infarct al intalnirii. Totusi, „sustinuti” de maniera mizerabila de arbitraj a lui Paradas Romero, jucatorii lui SuperDepor au revenit in meci si au marcat gol dupa gol, punand in cateva randuri sub semnul intrebarii victoria catalanilor.

"Marca" lauda victoria Realului

Centralul a acordat un penalty inexistent pentru gazde, la 0-3, apoi l-a eliminat usor pe Mascherano, in startul reprizei secunde, la 3-4. Aceste decizii l-au facut pe Tito Vilanova, antrenorul Barcelonei, sa-si iasa din minti la finalul disputei.

"El Mundo Deportivo" sustine ca Messi a rezolvat meciul Barcelonei

Desi este cunoscut pentru stilul sau diplomat, tehnicianul de 44 de ani a afirmat „arbitrii au inceput sa ne toace marunt pentru ca ne-am cam indepartat de Real Madrid in clasament. Asta e, va trebui sa ii facem si cu arbitrii de partea lor”.

Starea de tensiune a fost amplificata si de faptul ca Real Madrid a castigat sambata, scor 2-0, meciul cu Celta Vigo, in special gratie manierei de arbitraj a brigazii conduse de Clos Gomez. Acesta a dat usor penalty-ul din care madrilenii au facut 2-0, iar asistentii sai i-au oprit de cateva ori pe fotbalistii Celtei, indicand offside-uri inexistente. In urma acestor rezultate, Barcelona isi pastreaza avantajul de opt puncte fata de Real, dar catalanii trebuie sa rezolve in iarna problema defensivei, una extrem de debusolata in actualul sezon. De altfel, trupa lui Vilanova a incasat deja 11 goluri in campionat, Barcelona fiind abia pe locul 14 in clasamentul celor mai bune aparari din Primera Division si primind la fel de multe goluri precum Osasuna, penultima clasata din Spania.

author avatar
Cristi Ionita
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger