AcasăSPORTAntrenorii din Liga 1 au luat-o razna

Antrenorii din Liga 1 au luat-o razna

Cristi Balaj i-a acordat "rosu" antrenorului Reghecampf la finalul meciului Gaz Metan - Petrolul

Dupa ce Laurentiu Reghecampf a facut scandal la Vaslui, duminica i-a venit randul si nasului Cosmin Contra sa se dea in spectacol, la Medias.

Cristi Balaj i-a acordat "rosu" antrenorului Reghecampf la finalul meciului Gaz Metan - Petrolul

Lupta pentru suprematie in Liga 1 naste antrenori-monstri. Desi ar trebui sa fie un exemplu de urmat, acestia ajung sa injure/ jigneasca si sa sara la bataie mai ceva ca „ultrasii” din galerii. Doua exemple din weekend, cu Laurentiu Reghecampf si Cosmin Contra in prim plan, dau apa la moara celor care sustin ca tehnicienii din Romania au luat-o razna. Rau de tot! Dupa ce stelistul a facut scandal la Vaslui, fiind aproape sa bata un ziarist, duminica i-a venit randul nasului Contra sa se dea in spectacol, la Medias, acolo unde Petrolul a pierdut, scor 0-1, dupa un an de invincibilitate interna! Totul s-a petrecut la finalul meciului, cand „Gurita” s-a repezit spre „centralul” Cristi Balaj, reprosandu-i maniera de arbitraj. „Sa-ti fie rusine, Cristi! Te cunosc si stiu ce-ti poate pielea! Din cauza ta si a astora care tine pleaca antrenorii din tara! Va bateti joc! Esti o jigodie, ba! Nenorocitule!”, ar fi fost cuvintele folosite de fostul international, conform „Fanatik”. Cartonasul rosu acordat de baimarean mai rau la intaratat pe Contra, care a-ncercat in cateva randuri sa ajunga la arbitru, fiind oprit cu greu de jucatorii aflati in preajma sa.

„Silenzio stampa” in locul demisiei

Initial, Cosmin Contra a vrut sa demisioneze din functia de antrenor al Petrolului, insa ieri s-a razgandit si a ales calea intrarii in „silenzio stampa”. „Duminica noapte am fost pe punctul sa plec de la Petrolul, din cauza felului in care sunt tratat de arbitri. Am 75 de meciuri la nationala si sunt tratat cu asemenea respect… M-am decis sa intru in silenzio stampa pe termen nelimitat, sa nu mai fac declaratii in presa sau sa onorez invitatiile primite din partea televiziunilor. Aceasta este forma mea de protest pe care am decis sa o adopt din acest moment si imi doresc ca ea sa fie respectata”, a anuntat, ieri, tehnicianul formatiei prahovene.

„Da-l in p…a ma-sii!”, in prime time

Dupa meci, in direct la „DolceSport”, antrenorul petrolistilor l-a desfiintat pe arbitrul Cristi Balaj, limbajul folosit de Cosmin Contra la o ora de maxima audienta lasand de dorit: „I-am reprosat lui Balaj ca a gresit si ca din cauza arbitrilor pleaca antrenorii de valoare din Romania. El, in schimb, mi-a dat rosu ca sa ma faca de ras. Ei vor respect din partea noastra? Dupa ce mi-a dat rosu, l-am facut nesimtit. La Comisii si in arbitraj se castiga poate mai bine decat iau eu. Las-o in p… ma-sii! Cum sa il respect eu pe acest om care nu a facut nimic pentru fotbalul romanesc? Despre mine s-a spus ca nu am facut nimic pentru fotbal, da-l in p… ma-sii pe Contra”.

Balaj asteapta scuze

Arbitrul baimarean a declarat ieri ca nu poate reproduce cuvintele cu care i s-a adresat Cosmin Contra, de la care asteapta scuze: ” „Nu pot sa va spun cuvintele care mi-au fost adresate. Au fost trecute in raportul de arbitraj care s-a transmis catre Comisia de Competitii. Un lucru este cert, fiecare dintre noi raspunde pentru faptele sale. Nu e necesar sa folosesti cuvinte injurioase si jignitoare pentru a fi elimimat. Contra a fost eliminat pentru protestele repetate. El era suparat, in primul rand s-a referit foarte mult la alte arbitraje, ori acelea nu ma priveau pe mine. Cuvintele care mi-au fost adresate, din punctul meu de vedere, sunt reprobabile, sper ca a fost o greseala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger