AcasăSPORTAntrenor de un milion de euro!

Antrenor de un milion de euro!

Jorge Costa trebuie sa aduca in Gruia cel de-al treilea titlu din istorie

Salariul si bonusurile oferite il transforma pe ex-jucatorul lui FC Porto in cel mai bine platit tehnician din Liga 1. Contractul lui Costa aminteste de cel al compatriotului Jose Peseiro.

Jorge Costa trebuie sa aduca in Gruia cel de-al treilea titlu din istorie

Partida pierduta in fata Stelei, scor 1-3, a fost urmarita din tribuna oficiala de Jorge Costa, fosta glorie a echipei FC Porto. Tehnicianul lusitan a fost prezentat oficial ieri in calitate de antrenor al formatiei CFR, clujenii anuntand ca obiectivul este castigarea celui de-al treilea titlu din istorie. „L-am adus pe Costa deoarece are o tarie extraordinara de caracter si asta este exact ce ne-a lipsit noua in campionat, ma refer la personalitate si determinare. Legat de transferuri, ii confirm pe Sougou, Lionn si Renan. Voi anunta in zilele urmatoare inca doua achizitii, iar una dintre ele s-ar putea sa fie un fotbalist roman. De la CFR vor pleca sapte jucatori: Stancioiu, Amadio, Piccolo, Veloso, Dica, Bud si Batin, iar Jorge Costa mi-a spus ca mai are inca doi in vizor”, a declarat presedintele Iuliu Muresan.

Contract pe un an

Jorge Costa a semnat un contract valabil pana in 2012, cu optiune de prelungire pe inca un an. Antrenorul portughez va avea un salariu de 240.000 de euro pe sezon, la care se pot adauga urmatoarele bonusuri: 300.000 de euro pentru castigarea titlului, 100.000 de euro pentru castigarea Cupei Romaniei, 500.000 de euro pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Clauzele si bonusurile uriase din contractul lui Jorge Costa amintesc de conationalul sau Jose Peseiro, fost antrenor „de milioane” la Rapid, demis dupa numai un tur de campionat.

Daca pe teren am fost poreclit «Animalul», pe banca nu voi fi! Principala mea calitate ca om si ca antrenor este ambitia” – Jorge Costa

author avatar
Laurentiu Teodorescu
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger