AcasăSPORTAntrenamentul lui Jose junior, de nepretuit!

Antrenamentul lui Jose junior, de nepretuit!

Cotidianul As l-a surprins pe Mourinho la antrenamentul fiului sau

Desi nominalizat la titlul de „antrenorul anului 2012”, portughezul Jose Mourinho a preferat sa urmareasca luni seara o sedinta de pregatire a fiului sau, portar la Canillas B, decat sa participe in Elvetia la marele eveniment organizat de FIFA.

Cotidianul As l-a surprins pe Mourinho la antrenamentul fiului sau

Intrebat saptamana trecuta de jurnalisti daca va fi prezent luni seara la Zürich, la decernarile premiilor FIFA pe 2012, inclusiv a trofeului „Balonul de Aur”, antrenorul lui Real Madrid a raspuns ca are treburi mult mai importante: „Am de pregatit meciul cu Celta Vigo, din Cupa Spaniei”. Insa, luni seara, jurnalistii de la „As” l-au descoperit pe Jose Mourinho la antrenamentul fiului sau, Jose jr., portar al echipei Canillas B, una dintre nenumaratele scoli private de fotbal din Madrid. „Mourinho este un mincinos!”, a titrat „As”, ziaristii madrileni declarandu-i razboi portughezului dupa ce portarul Iker Casillas a ajuns sa frece banca de rezerve, in urma unui conflict cu Jose Mourinho.

Messi s-a imbracat ca Maradona

Messi si Maradona au aceleasi gusturi vestimentare

La gala in cadrul careia, asa cum era de asteptat, starul Barcelonei, Lionel Messi, a primit cel de-al patrulea trofeu „Balonul de Aur” din cariera, imaginea serii a fost oferita de Cristiano Ronaldo. Filmat in momentul in care rivalul sau primea importantul premiu, cel poreclit „CR7” a afisat o mina pe care se putea observa invidia. Vestimentatia starului argentinian (costum negru cu picatele, croit de „Dolce&Gabbana) a semanat izbitor cu aceea folosita in urma cu cativa ani de Diego Armando Maradona, la un eveniment asemanator. Idolul din copilariei al lui Messi adora si el sa poarte sacouri cu picatele. „Punctele acelea reprezinta numarul golurilor marcate”, a fost gluma zilei pe „Facebook”.

Doar Spania!

Primul "11" al anului trecut, alcatuit numai din jucatori care activeaza in Spania

In ultimii patru ani, „Balonul de Aur” a avut pe podium doar jucatori care evolueaza in campionatul Spaniei. Luni, la Zurich, clasamentul a aratat astfel: 1. Lionel Messi (Argentina – FC Barcelona – 41.60% voturi), 2. Cristiano Ronaldo (Portugalia – Real Madrid – 23.68%), 3. Andres Iniesta (Spania – FC Barcelona – 10.91%). La precedentele trei editii, castigate de acelasi Lionel Messi, pe podium au mai urcat Cristiano Ronaldo, Xavi sau Iniesta, cu mentiunea ca, in 2009, portughezul Ronaldo a fost creditat si cu evolutiile de la Manchester United. O alta performanta cu care se mandresc spaniolii este desemnarea celui mai bun „11” al planetei in 2012, o formatie alcatuita, 100%, din jucatori care activeaza in Primera Division, asta desi finala UCL s-a disputat intre Chelsea (Anglia) si Bayern Munchen (Germania): Iker Casillas (Real Madrid) – Dani Alves (FC Barcelona), Gerard Piqué (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Xavi (FC Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (FC Barcelona) – Lionel Messi (FC Barcelona), Radamel Falcao (Atletico Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid). Si la antrenori, podiumul a fost dominat de Spania – Primera Division. Cel mai bun tehnician a fost desemnat selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, urmat de Jose Mourinho (Real Madrid) si Pep Guardiola (ex- FC Barcelona).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger