AcasăSPORTAntena 1 concureaza “Romanii au talent” cu derby-ul Steaua-Vaslui

Antena 1 concureaza “Romanii au talent” cu derby-ul Steaua-Vaslui

Steaua - FC Vaslui, meci decisiv in clasament pentru ambele echipe

Disperati ca in fiecare vineri seara incaseaza batai zdravene de la rivalii din trustul Pro, oamenii lui Dan Voiculescu spera sa dea lovitura cu partida din Ghencea, cel mai important duel al etape 27 din Liga 1.

Steaua - FC Vaslui, meci decisiv in clasament pentru ambele echipe

Majoritatea s-a mirat cand a aflat ca meciul Steaua – FC Vaslui va fi transmis in direct pe Antena 1 vineri seara. Totusi, surse bine informate ne-au dezvaluit ca derby-ul etapei 27 a Ligii 1 a fost mutat in aceasta zi din ratiuni pur „tactice”: strategia trustului Intact este aceea de concura vineri (in intervalul orar 20.30 – 22.30) cu show-ul „Romanii au talent”, de pe PRO TV.

Juriul de la "Romanii au talent"

In felul acesta, se spera ca numerosii suporterii ai Stelei vor tine televizoarele setate pe Antena 1, astfel incat ratingul postului din Baneasa sa se apropie de cel al „dusmanilor” din Pache Protopopescu. DigiSport a procedat la fel in turul campionatului: a mutat partida Steaua – Rapid (etapa a 11-a) intr-o zi de luni (25 octombrie), deoarece in weekend oricum avea audienta cu derby-urile din marile ligi europene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari

1 COMENTARIU

  1. meciul e vineri pt ca nu se dorea suprapunerea cu barca-real care e sambata la 21 si audienta era mica la fel si prezenta la stadion iar alta portita nu au gasit

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger