AcasăSPORTAnonymous ataca Liga lu' Gino!

Anonymous ataca Liga lu’ Gino!

Sediul LPF a fost tinta hackerilor. Sa fie mana Anonymous?

Greu de banuit ce informatii de mare importanta ascunde site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, dar trebuie sa fie ceva grav de vreme ce temuti hackeri au atacat tocmai „www.lpf.ro”!

Sediul LPF a fost tinta hackerilor. Sa fie mana Anonymous?

Nu se stie inca daca mana lunga a retelei Anonymous a lovit LPF-ul, dar IT-istii lui Gino Iorgulescu s-au pus, deja, pe treaba si cauta urmele lasate de hackeri. Deocamdata, pentru microbistii ingrijorati a fost postat un singur mesaj: „In cursul saptamanii trecute, atacurile hackerilor au afectat serios platforma SportRadar. Acest incident a avut efect si in ceea ce priveste platforma online a LPF, motiv pentru care aceasta este inca nefunctionala. LPF regreta incidentul si spera sa readuca platforma online la dispozitia dvs cat mai repede posibil!”. Mai multe informatii vor fi oferite doar dupa elucidarea acestui mister.
Trebuie precizat ca, pe holurile LPF, acest atac al hackerilor a starnit ingrijorare maxima si este tratat cu seriozitate. Motivul? Mult asteptatele meciuri din campionatul Romaniei, gen Voluntari – Chiajna, derby-ul ex-Judetului Agricol Ilfov, sunt urmarite in mod livetext pe platforma online SportRadar, prin intermediul site-ului „www.lpf.ro” .

author avatar
Laurentiu Teodorescu
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger