AcasăSPORTAnna, femeia care l-a transformat pe killer-ul "galacticilor" in golgeter. Afla secretul...

Anna, femeia care l-a transformat pe killer-ul „galacticilor” in golgeter. Afla secretul sotiei lui Lewandowski! (FOTO)

Atacantul polonez Robert Lewandowski, unul dintre cei mai buni marcatori din Europa, a atins punctul culminant al carierei de pana acum gratie celor patru goluri inscrise in semifinala de Liga Campionilor cu Real Madrid.

In ciuda aparentelor si a statisticilor, Lewandowski nu este un golgeter inascut, el devenind un adevarat marcator abia dupa ce s-a cuplat, in 2007, cu frumoasa Anna Stachurska.

Dandu-si seama de calitatile de necontestat ale iubitului, Anna l-a transformat pe Robert intr-un fotbalist de top intr-un mod inedit.

Multipla campioana de karate, Anna are centura neagra si l-a amenintat pe Robert cu cate o mama de bataie dupa fiecare meci in care atacantul nu reuseste sa marcheze.

De teama sotiei, polonezul a inceput sa inscrie gol dupa gol si astfel a ajuns sa faca senzatie in tricoul Borussiei Dortmund, una dintre cele mai in forma echipe din Europa.

De sapte ani, de cand se iubeste cu Anna, Lewandowski a marcat 37 de goluri in 63 de meciuri jucate pentru Znicz, 41 de goluri in 82 de meciuri jucate pentru Lech Poznan si 74 de goluri in 133 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund. Singurul sezon in care nu a dat randamentul scontat, si s-a umplut de vanatai de la iubita, a fost 2010-2011, primul petrecut in Bundesliga si in care a inscris doar 9 goluri in 43 de meciuri.

Lewandowski are si 17 goluri in 53 de meciuri jucate pentru nationala Poloniei, culmea, toate inscrise dupa ce s-a cuplat cu Anna.

Evolutiile remarcabile din ultimii doi ani l-au adus in atentia lui Manchester United, Alex Ferguson fiind gata sa-l sacrifice chiar pe Wayne Rooney pentru a-i face loc in lot polonezului.

author avatar
Cristi Ionita
2.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger