AcasăRecomandariAnghelache si Stanciu au demisionat! Prunea, favorit sa conduca Dinamo!

Anghelache si Stanciu au demisionat! Prunea, favorit sa conduca Dinamo!

Managerul general Daniel Stanciu si Constantin Anghelache, consilier personal al patronului Ionut Negoita, si-au prezentat demisiile de onoare din functiile ocupate la Dinamo.

Florin Prunea este favorit sa conduca Dinamo dupa demisiile lui Daniel Stanciu si Constantin Anghelache

Printr-un simplu comunicat de presa, clubul din Stefan cel Mare a anuntat incetarea celor doua colaborari: „Dinamo anunta incetarea raporturilor contractuale, de comun acord, dintre club si domnii Constantin Anghelache si Daniel Stanciu. FC Dinamo le multumeste public fostilor oficiali pentru activitatea depusa si le ureaza mult succes in cariera”.

Daniel Stanciu

Numit manager general pe 7 ianuarie, Daniel Stanciu a avut puteri depline la club. Totusi, lipsa rezultatelor echipei a stat, se pare, la baza luarii deciziei de a parasi Dinamo. De partea cealalta, Anghelache n-ar mai fi vrut sa aiba un simplu rol decorativ (consilier personal al finantatorului Ionut Negoita), drept pentru care s-a retras din fotbal si in continuare se va ocupa de predarea economiei studentilor inscrisi la ASE.

Salvarea vine de la Iasi

Constantin Anghelache

Chiar daca s-au vehiculat mai multe nume pentru postul de presedinte executiv, cele mai mari sanse sa conduca FC Dinamo le are Florin Prunea. Fostul portar al nationalei (crescut la grupele de copii si juniori din Stefan cel Mare) este in prezent conducatorul CSMS Iasi, dar din vara il tenteaza o revenire in Capitala. Cum gruparea moldava este ca si salvata de la retrogradare, misiunea lui Prunea in Iasi s-a incheiat, astfel ca o intoarcere la Bucuresti este extrem de probabila. Conform „Digi Sport”, Florin Prunea s-ar fi inteles, deja, cu Ionut Negoita sa preia destinele clubului Dinamo imediat ce se termina actualul sezon!
Cristian Munteanu (Otelul Galati) si Vlad Munteanu (Universitatea Cluj) sunt alte doua nume vehiculate pentru postul de presedinte al FC Dinamo.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger