AcasăSPORTAngela Merkel este fan Simona Halep

Angela Merkel este fan Simona Halep

De cate ori ma vad cu doamna Merkel, ma opreste si ma intreaba: ce mai face fatuca aia a voastra? Ce mai castiga?

La gala in care Simona Halep a primit distinctia de „Cetatean de onoare” al Municipiului Bucuresti, George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a povestit un episod care arata cat de sus a ajuns numele celei mai mediatizate sportive din Romania.

De cate ori ma vad cu doamna Merkel ma opreste si ma intreaba ce mai face fatuca aia a voastra Ce mai castiga

„Acum trei sau patru ani, a venit in Romania pentru cateva zile, ii expira pasaportul. Mi-a cerut sa mergem sa-l schimbam. Mergem, cu ocazia asta a facut cunostinta cu Ministrul de Externe. Mergem la domnul ministru si, printre altele, i-a spus un lucru foarte important. «De cate ori ma vad cu doamna Merkel, ma opreste si ma intreaba ‘Ce mai face fatuca aia a voastra? Cum ii merge, ce mai face? Ce mai castiga?». Iata ca pentru doamna Merkel, Simona reprezinta foarte mult”, a spus George Cosac.  Sunt foarte onorata ca am primit acest titlu”, a spus Halep la ceremonia organizata de PMB la  Teatrul Excelsior din Capitala, in timp ce Ilie Nastase i-a transmis primarului Capitalei ca si-a dori ca in Bucuresti sa existe o sala de sport de 15.000 de locuri.

author avatar
Bogdan Borcea
243 afisari

2 COMENTARII

  1. Tusica Angelica sa nu mai apere mafia EADS, si nici coruptia de tranzit iohanis. Ea nu are dreptul la sport atata timp cat mor copii in Siria! Asta ma face sa cer ca un englez iesirea din UE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger