Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Sport » Angela Merkel este fan Simona Halep

Angela Merkel este fan Simona Halep

Autor:

La gala in care Simona Halep a primit distinctia de “Cetatean de onoare” al Municipiului Bucuresti, George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a povestit un episod care arata cat de sus a ajuns numele celei mai mediatizate sportive din Romania.

 

simona halep 720x324 Angela Merkel este fan Simona Halep

De cate ori ma vad cu doamna Merkel, ma opreste si ma intreaba: ce mai face fatuca aia a voastra? Ce mai castiga?

“Acum trei sau patru ani, a venit in Romania pentru cateva zile, ii expira pasaportul. Mi-a cerut sa mergem sa-l schimbam. Mergem, cu ocazia asta a facut cunostinta cu Ministrul de Externe. Mergem la domnul ministru si, printre altele, i-a spus un lucru foarte important. angela merkel 720x404 Angela Merkel este fan Simona Halep«De cate ori ma vad cu doamna Merkel, ma opreste si ma intreaba ‘Ce mai face fatuca aia a voastra? Cum ii merge, ce mai face? Ce mai castiga?». Iata ca pentru doamna Merkel, Simona reprezinta foarte mult”, a spus George Cosac.  Sunt foarte onorata ca am primit acest titlu”, a spus Halep la ceremonia organizata de PMB la  Teatrul Excelsior din Capitala, in timp ce Ilie Nastase i-a transmis primarului Capitalei ca si-a dori ca in Bucuresti sa existe o sala de sport de 15.000 de locuri.


2 comentarii to Angela Merkel este fan Simona Halep

  1. Cecheiarna

    Tusica Angelica sa nu mai apere mafia EADS, si nici coruptia de tranzit iohanis. Ea nu are dreptul la sport atata timp cat mor copii in Siria! Asta ma face sa cer ca un englez iesirea din UE!

  2. Cecheiarna

    Caci asa l-a pupat in chur si pe chioru si a dizolvat democratia romaneasca!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!