AcasăSPORTAndy Murray se da la Sarapova

Andy Murray se da la Sarapova

Desi este nr.1 mondial in tenisul masculin, britanicul  lanseaza un atac-surpriza catre Maria Sarapova, propunand ca jucatorii care  au ispasit o suspendare pentru dopaj sa nu poata primi wild-card-uri la turneele ATP, dar pe de alta parte intelege exceptiile pentru “numele mari”.

Daca te-ai dopat, nu mi se pare corect sa mai beneficiezi de wild-carduri.Cred ca ar trebui sa muncesti din greu ca sa revii inapoi. Oricum, organizatorii turneelor vor face ce cred ei ca este mai bine pentru competitia lor. Daca ei cred ca numele mari vor vinde mai multe bilete, asta vor face. Sarapova are o sansa de a-si imbunatati clasamentul pana la punctul in care nu va mai avea nevoie de un wild-card. Dar daca nu reuseste pana la Wimbledon, atunci va fi decizia organizatorilor daca va juca aici. Sunt sigur ca se vor gandi mult si temeinic despre ce va crede lumea si vor lua decizia corecta pentru ei”, spune Murray

Wild-card-urile sunt invitatii ale organizatorilor pentru sportivii care nu au clasamentul necesar participarii la anumite competitii. Este si cazul Sarapovei, care desi este suspendata 15 luni pentru ca a folosit medicamentul meldonium, la Australian Open 2016, a primit, totusi, wild-card-uri pentru turneele de la Stuttgart, Madrid si Roma. Suspendarea rusoaicei expira la sfarsitul lunii aprilie, dar inca nu se stie daca jucatoarea va avea loc la turneul Wimbledon, care se va desfasura in perioada 03-16 iulie.

author avatar
Bogdan Borcea
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger