AcasăSPORTAndrei Ivan, inca 5 ani la CSU Craiova

Andrei Ivan, inca 5 ani la CSU Craiova

Ivan este „varful” actualei generatii a Craiovei

Clubul Universitatea Craiova a anuntat prelungirea acordului cu jucatorul Andrei Ivan pe o perioada de cinci sezoane, noul contract fiind semnat la 1 decembrie.

Ivan este „varful” actualei generatii a Craiovei

Andrei Ivan este cel mai cautat fotbalist roman din Liga 1 in momentul de fata. Are oferte de la mai multe cluburi din strainatate, insa conducerea CSU Craiova a anuntat ca pretul sau de vanzare nu poate cobori sub 3 milioane de euro. „Cand iubesti, nu poti sa negociezi. Am avut o discutie cu managerul general Felix Grigore si ne-am inteles din prima. Iubesc Universitatea, iubesc Craiova si vreau sa ridic trofee aici. De-abia astept sa joc pe noul stadion cu 30.000 de suporteri alaturi, pe care sa-i incant si carora sa le aduc bucurii prin evolutiile mele”, a spus Ivan.
Adus in iarna anului 2014 de la Sporting Pitesti, dar aflat mai mult la loturile nationale, Andrei Ivan a evoluat doar in opt jocuri si a reusit un gol la primul sezon in Banie. A debutat cu gol in prima liga, inscriind in meciul cu Steaua. A evoluat in 19 partide in campionatul 2014-2015. In actualul sezon a marcat de patru ori si a oferit trei pase decisive. In 17 noiembrie a debutat la prima reprezentativa a Romaniei in amicalul cu Italia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger