AcasăSPORTAndreea Raducan il acuza pe Marian Dragulescu ca se crede vedeta TV

Andreea Raducan il acuza pe Marian Dragulescu ca se crede vedeta TV

Securea razboiului a fost degropata. Sar scantei intre Andreea Radulescu si Marian Dragulescu

Mare scandal mare in gimnastica romaneasca. Dragulescu s-a plans de taierea indemnizatiilor din partea Federatiei de resort. In replica, Andreea Raducan, presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, il acuza pe sportiv ca vrea sa fie vedeta TV.

Securea razboiului a fost degropata Sar scantei intre Andreea Radulescu si Marian Dragulescu

„Clubul Steaua si Comitetul olimpic au apreciat performantele mele in 2017, mai putin Federatia de Gimnastica, care gaseste tot felul de scuze in loc sa caute solutii pentru a sustine si a motiva pe cel mai bun gimnast al Romaniei pe 2017. Este vorba de PRINCIPIU si RESPECT. Sunt total dezamagit!!!”, scrie Dragulescu, pe Facebook. In replica, Andreea Raducan ii atrage atentia ca banii nu pot fi alocati daca nu exista pregatire in sala de sport.  „Nemultumirea ta in urma retinerii a jumatate din indemnizatia de lot, pt fix zilele in care nu ai fost in sala, si in tara, este nejustificata. Nu are nimeni ceva impotriva participarii tale la diferite show-uri TV, insa cred c-ar trebui sa te decizi daca-ti doresti sa castigi medalia de aur la JO sau notorietate la TV. Ti s-a explicat ca atat timp cat nu esti in sala de antrenament, noi nu putem sustine ca esti in pregatire. Sunt bani publici pentru care nu-si asuma nimeni raspunderea”, a replicat Andreea Raducan. Aceasta ii atrage atentia lui Dragulescu si asupra faptului ca federatia nu se poate transforma in agentie de marketing pentru el.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
491 afisari

1 COMENTARIU

  1. Închipuiți-vă cum ar fi răspuns un bărbat, dacă ar fi răspuns, pentru că nu cred că se-ncurca cu număratul zilelor. (cu toate că-i adevărat ceea ce-am scris, așa ne-a lăsat Dumnezeu, comentariul catalogat azi sexist, va fi șters)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger