AcasăSPORTAndone isi cauta de lucru la arabi

Andone isi cauta de lucru la arabi

Nesigur de postul ocupat la CFR Cluj, Ioan Andone si-a contactat, deja, relatiile din fotbalul arab, in speranta ca nu va ramane mult timp somer dupa ce Arpad Paszkany ii va arata usa.

Ioan Andone se pregateste sa-si ia la revedere de la clujeni

Primul telefon dat de Ioan Andone l-a avut destinatar pe Ion Marin, fostul sau coleg de la Dinamo si actualul antrenor al formatiei Al-Kuwait. „Sapaliga” lucreaza in tarile arabe de aproape trei ani neintrerupti, trecandu-si in CV si gruparile Al-Ettifaq (Arabia Saudita) si Dubai Club (Emiratele Arabe Unite). Avand relatii in zona Golfului, Marin i-a promis „Falcosului” ca-l va ajuta sa-si gaseasca de lucru daca va fi concediat de CFR Cluj. De altfel, de discutiile dintre cei doi a aflat si patronul Arpad Paszkany, care i-ar fi transmis antrenorului ca nu-l tine cu forta pe banca tehnica: „Ando, daca ai vreo oferta mai buna de la arabi sau din alta parte si vrei sa pleci, eu te inteleg”.

Ioan Andone isi simte tot mai amenintat postul la CFR, mai ales dupa ce a pierdut derbiul cu Steaua, scor 0-1, in ultima etapa. Rivalii din Ghencea conduc in clasament si s-au distantat la 12 puncte de clujeni. In plus, se zvoneste ca portughezii din lot doresc un conational al lor la conducerea echipei si fac presiuni pentru demiterea „Falcosului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger