AcasăSPORTAndo a plecat, Cavasin nu vine!

Ando a plecat, Cavasin nu vine!

La Istanbul, Ando a fost la ultimul meci pe banca CFR-ului

Pentru finantatorul clujean, nu rezultatele din grupele Champions League sunt importante, ci competitia interna, dovada si indepartarea lui Andone dupa o remiza cu Galatasaray.

La Istanbul, Ando a fost la ultimul meci pe banca CFR-ului

Cum CFR pastreaza doar sanse teoretice de a castiga titlul, Arpad Paszkany s-a decis sa isi joace aceasta carte si i-a reziliat contractul antrenorului Ioan Andone.

Italianul Cavasin, posibilul viitor antrenor al ardelenilor

Aseara, partile au convenit, in mai putin de o jumatate de ceas, sa incheie colaborarea, a doua in decurs de cinci ani. „Am stabilit, de comun acord, sa ne despartim. Ando va avea mereu un loc special in inimile noastre, nu vom uita performantele sale in Liga Campionilor. Pana la urmatorul meci vom avea un nou staff tehnic, sunt multi antrenori care isi doresc sa vina la CFR, urmeaza sa ne decidem pe cine alegem”. In clipa de fata, italianul Alberto Cavasin este favorit sa preia gruparea din Ardeal, asta desi grupul portughezilor din lot face lobby pentru lusitanul Carlos Brito. De altfel, Cavasin a si declarat aseara ca el se afla in Rusia, acolo unde negociaza un contract cu o grupare din primul esalon, si ca nu discutat cu nimeni de la CFR Cluj. Alberto Cavasin are 56 de ani, iar cele mai cunoscute formatii din CV-ul sau sunt Bari, Cesena si Atalanta. Ar fi al patrulea italian pe banca CFR-ului, dupa Bergodi, Mandorlini si Trombetta.

Copos il asteapta la Rapid

Ioan Andone nu va ramane pentru mult timp somer, George Copos dorind sa-l readuca la Rapid, acolo unde a mai lucrat in urma cu doua sezoane. De altfel, „Falcosul” nu s-a ferit sa recunoasca negocierile cu giulestenii, declarand ca are o oferta concreta de la Copos: „S-ar putea sa ma duc la Rapid, vom vedea, mai am o propunere si din strainatate”. Bucurestenii n-au antrenor principal dupa demiterea lui Ioan Ovidiu Sabau, in acest moment, Marian Rada fiind interimar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger