AcasăSPORTAnamaria Prodan, noul patron al U Cluj

Anamaria Prodan, noul patron al U Cluj

(foto: citynews.ro)

Anamaria Prodan va reveni la U Cluj, insa nu in postura de manager ci de patron, aceasta urmand sa cumpere clubul de la Ioan Marginean, actualul sef al clujenilor.

(foto: citynews.ro)

Desi in urma cu doua saptamana Anamaria Prodan anunta ca si-a dat demisia de la clubul de fotbal U Cluj, impresara ar putea reveni la conducerea echipei, insa nu din postura de manager ci de patron.

Potrivit unor surse ale prosport.ro, sotia actualului antrenor al FC Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, va prelua clubul insa nu va plati niciun ban, Ioan Marginean urmand sa incaseze banii din drepturile tv dar si din transferurile jucatorilor pe care Anamaria Prodan le va face in tara sau in strainatate.

Pe langa schimbarea patronului, fanii U Cluj vor avea parte si de o alta modificare, Anamaria Prodan reusind sa incheie negocierile privind mutarea echipei la Buzau, stadionul din localitate fiind omologat pentru meciurile din Liga 1.

Decizia luata de Anamaria Prodan survine dupa ce autoritatile din Cluj Napoca nu au dorit sa finanteze clubul, spre deosebire ce cele din Buzau, care le-au oferit tot sprijinul.

author avatar
Ionut Zgimbau
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger