AcasăSPORTAnamaria Prodan: Jucatorii lui U Cluj, amenintati cu moartea

Anamaria Prodan: Jucatorii lui U Cluj, amenintati cu moartea

Anamaria Prodan, fostul manager al U Cluj, a anuntat ca jucatorii echipei sale au fost injurati si chiar amenintati cu moarte de suporterii clubului clujean.

La cateva zile dupa ce a anuntat ca se retrage de la conducerea clubului de fotbal U Cluj, Anamaria Prodan a oferit cateva informatii referitoare la atmosfera din sanul echipei. Potrivit acesteia, unii jucatori ai clubului ai fost injurati si chiar amenintati cu moartea de catre suporterii echipei, printre cei atacati fiind si Adi Popa.

„Adi Popa s-a dus sa se tunda la mall si l-au prins suporterii, l-au amenintat ca-l omoara, ca e vinzator . Popa e doar un copil, nici nu a prea jucat. Si lui Viorel Dinu i-au spus ca a vindut meciul cu Dinamo” a spus aceasta pentru Ziua de Cluj.

Ulterior, sustine Anamaria Prodan, conflictul s-a extins extins si pe banca tehnica, ajungandu-se ca antrenorul Cristian Dulca sa plece din cauza fanilor.

„L-am adus pe Sandu Tabirca […] I-a aratat lui Claudiu mii de pagini de internet cu metode de pregatire. Niculescu l-a acceptat si a lucrat primele zile cu el” a spus Prodanca. Insa situatia nu a durat: „Niculescu lucra cu Tabirca si in acelasi timp i se plingea lui Walter. I s-a parut ca Tabirca vrea sa fie antrenor principal, ca se baga peste el. I-am chemat si i-am zis ca Sandu incearca sa-l ajute, a spus ea, adaugand ca antrenorul Cristian Dulca „mi-a tot zis plec, plec, plec. Mi-a zis ca au inceput sa-l injure si pe el, ca a primit amenintari si acasa”.

In urma plecarii ei de la U Cluj, Anamaria Prodan a anuntat ca ramane cu regretul ca nu a cunoscuta adevarata galerie a Universitatii Cluj.

„Ramin cu regretul ca nu am cunoscut galeria Universitatii. Cind vedeam tablourile de la sediul clubului, crestea inima in mine, abia asteptam sa inceapa campionatul, eram foarte mindra. Pina la urma m-am mindrit cu injuraturile”, a spus fostul manager.

author avatar
Ionut Zgimbau
307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger