AcasăRecomandariAnamaria Prodan arunca in aer Ghencea: MM Stoica nu l-a vrut pe...

Anamaria Prodan arunca in aer Ghencea: MM Stoica nu l-a vrut pe sotul meu antrenor la Steaua

Ceea ce stia toata lumea la Steaua, dar era un subiect tabu, a avut curajul sa spuna Anamaria Prodan: Mihai Stoica a fost impotriva numirii lui Laurentiu Reghecampf in functia de antrenor principal!

Anamaria Prodan, o sotie cat se poate de grijulie cu Laurentiu Reghecampf
Mihai Stoica risca sa ajunga un paria la Steaua

A jignit fostele glorii ale clubului, s-a certat cu suporterii si nu este binevenit nici in vestiar. Si asta nu e tot, iata ca MM incepe sa piarda pe zi ce trece si sprijinul singurului om de la Steaua care-l mai accepta in preajma sa; este vorba de antrenorul Laurentiu Reghecampf. Invitata la noul „Fanatik Show” al lui Horia Ivanovici, sotia tehnicianului stelist a dezvaluit numele singurul om din Ghencea care a militat in favoarea instalarii lui „Reghe” pe banca echipei „militare”: „Nimeni din conducerea clubului Steaua nu a fost de acord ca Laurentiu sa vina antrenor. Doar Gigi Becali si Teia Sponte. MM Stoica nu-l stia pe Laur, nu mai lucrase cu el! Ăsta e adevarul! MM a spus ca voia sa aduca un om pe care-l cunostea. Pentru Laur a insistat Teia Sponte. Cu cinci luni inainte, cand nimeni nu se astepta, el ne spunea ca vom veni la Steaua”.

Inca din perioada in care pregatea Concordia Chiajna, si uimea Liga 1 in returul sezonului 2011/ 2012, Laurentiu Reghecampf era laudat constant de Teia Sponte, mana dreapta a finantatorului Gigi Becali. In tot acel timp, Mihai Stoica ezita sa vorbeasca despre Reghecampf, dand de inteles ca isi doreste la Steaua un alt tehnician.

Avertismentul lui Dragomir

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal il avertizeaza pe MM ca nu va putea face fata tuturor fronturilor deschise. In opinia lui Dumitru Dragomir, managerul Stelei a comis cateva greseli „de neiertat”: „”Mihai Stoica e bagat in atatea scandaluri, incat n-are rost sa-i mai zic si eu ceva. A facut greseli impardonabile. Sa te certi cu Tudorel Stoica, Iordanescu si Ienei… Nici suporterii n-o sa-l mai agreeze, o sa vedeti! Nu va fi niciodata iertat!”. La ultima partida de campionat, cu ACS Poli Timisoara, cei 5000 de fani prezenti pe „Arena Nationala” i-au strigat managerului: „MM Stoica, hai la somn, in cutia de carton!”, „Pleaca din Ghencea, MM, pleaca din Ghencea” si „MM Stoica, esti o mizerie!”.

S-a certat cu toata lumea

In mai putin de doua saptamani, Mihai Stoica a reusit sa-i scoata din sarite pe cei mai puternici oameni din fotbalul romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir. In afara celor doi, MM si-a permis sa puna la colt si foste legende din Ghencea, printre care Emerich Ienei, Anghel Iordanescu, Marcel Raducanu sau Tudorel Stoica. De furia managerului n-au scapat nici suporterii stelisti, „urecheati” pentru ca au luat atitudine impotriva sa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger