AcasăRecomandariAnamaria, incasatoare sefa cu echipa antrenata de sotul ei

Anamaria, incasatoare sefa cu echipa antrenata de sotul ei

Inaintea debutului in grupa E a Ligii Campionilor, trupa lui Laurentiu Reghecampf a dat recital in Ghencea, 5-0 cu Sageata Navodari, sparring-partner ideal pentru un astfel de moment.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, o familie mereu castigatoare

Cu Filip, Gardos, Prepelita, „Printul” Cristea si Iancu printre titulari, campioana en-titre n-a intampinat nicio rezistenta din partea echipei conduse, totusi, sa nu uitam de Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf. La pauza a fost 3-0 (goluri Piovaccari, Prepelita si Cristea), in repriza secunda a punctat de doua ori Kapetanos, iar staff-ul Stelei a tras concluzia la finalul partidei: „Meci pregatit foarte bine, baietii stiau ca vor intalni o formatie care isi dorea enorm de mult sa faca o surpriza”. Acelasi discurs a fost livrat si in sezonul trecut, cand Anamaria Prodan conducea Universitatea Cluj; atunci, in etapa a treia, pe „Arena Nationala”, Steaua spulbera gruparea din Ardeal cu 5-1. Iata cum, in doua partide Reghecampf – Prodan, scorul este 10-1! Pur intamplator, mai cu seama ca microbistii si pariorii baga mana in foc pentru corectitudinea acestor jocuri. Cu totii sunt convinsi ca adversarii Stelei si-au dorit „enorm de mult sa faca o surpriza”. Din „lotul” Aneimaria Prodan mai face parte doar Viorel Dinu II, fotbalist prezent pe teren si la partida cu „U” Cluj, si sambata seara, la duelul cu Sageata Navodari.

„Eu cred ca aceste speculatii sunt prostii. Steaua nu are nevoie de ajutorul nimanui ca sa castige, se vede asta de la o etapa la alta”, a tinut sa sublinieze Laurentiu Reghecampf la finalul meciului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
817 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger