AcasăSPORTAna Maria Prodan insista pe demisia sotului: "La Steaua, mi-e frica sa...

Ana Maria Prodan insista pe demisia sotului: „La Steaua, mi-e frica sa nu tina minunea trei zile”

Ana Maria Prodan nu stie sa taca si pace!

Chiar daca i s-a transmis sa nu mai vorbeasca despre Steaua, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf da impresia ca are limbarita.

Ana Maria Prodan nu stie sa taca si pace!

Steaua este matematic campioana, jucatorii au petrecut la Snagov castigarea titlului cu numarul 24, dar apele sunt in continuare tulburi. Cel putin asta este impresia „sexy-impresarei” Ana Maria Prodan. Chestionata cu privire la viitorul sotului, AMP a grait ca Laurentiu Reghecampf nu este sigur pe postul sau, dand exemplu ce s-a intamplat sezonul trecut la Concordia Chiajna. „Noi, oamenii, ne autodistrugem si, cand totul este perfect, atunci simtim nevoia sa stricam. La Steaua, mi-e frica sa nu tina minunea trei zile. Cu totii ne rugam in aceste zile sa fie bine la Steaua. Totusi, am ajuns sa ma resemnez si sa spun ca toate vin cu un anumit scop. Dumnezeu le da si le ia cu un motiv, dar ar fi pacat sa ni le ia acum, pentru ca o echipa ca asta se naste foarte greu si cu multa munca. Si la Chiajna toate lucrurile erau perfecte pana cand a venit demolatorul si a stricat tot. Sper, totusi, ca la Steaua sa nu se intample asa ceva”, a declarat Prodan.

Dupa ultima etapa de campionat, Laurentiu Reghecampf si Gigi Becali vor avea o discutie decisiva legata de viitorul staff-ului tehnic. Daca nu-i vor fi indeplinite conditiile, „Reghe” este decis sa plece!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger