AcasăSPORTAmendata cu 150.000 de dolari si suspendata de la doua turnee!

Amendata cu 150.000 de dolari si suspendata de la doua turnee!

Absenta Serenei Williams de la ultimele doua turnee majore ale anului – Openul Chinei si Turneul Campioanelor – reprezinta o mare lovitura data organizatorilor, sponsorilor si partenerilor asiatici ai WTA.

Serena Williams, consternata de ce vrea sa-i faca WTA fix inaintea nuntii cu Drake

Si cum indignarea in randul acestora e tot mai mare, conducerea tenisului feminin s-a decis sa ia masuri. „Cadoul” WTA pentru Serena Williams, care a anuntat ca nu joaca la Beijing si Singapore fiindca vrea sa ia o vacanta mai mare, este fara precedent: liderul clasamentului mondial va primi o amenda de 150.000 de dolari, dar si o suspendare de doua saptamani si interdictia de a juca, in prima parte a lui 2016, la Brisbane si Sydney! Sefii WTA sunt de parere ca americanca nu are justificare pentru gestul ei de a refuza sa participe la Openul Chinei si Turneul Campioanelor, mai ales ca primele jucatoare din lume au obligativitatea sa fie prezente pe tabloul acestor doua turnee. In plus de atat, in Singapore, detinatoarea titlului (Serena Williams, dupa 6-3, 6-0 in finala de anul trecut cu Simona Halep) trebuia sa participe la toate evenimentele organizate de sponsorii Turneului Campioanelor, care asteptau sa-si promoveze imaginea cu ajutorul campioanei din SUA.
Vestea pica intr-un moment extrem de prost, tocmai cand Serena isi face planuri de nunta. Conform presei din SUA, iubitul ei, rapperul canadian Drake, a cerut-o de nevasta, iar cea mai valoroasa jucatoare de tenis din lume a acceptat pe loc.

Data de gol de antrenorul Patrick Mouratoglou

Chiar antrenorul personal, Patrick Mouratoglou, a fost cel care a dezvaluit adevaratul motiv pentru care Serena Williams n-a vrut sa mai joace tenis la ultimele doua turnee ale anului: „E simplu – s-a retras pentru ca nu exista niciun pericol sa piarda locul 1, Simona Halep e prea departe de ea! In plus, daca ar fi jucat la Turneul Campioanelor, insemna sa aiba doar 15 zile de vacanta. Insuficiente pentru ea! Acum, va avea la dispozitie aproape doua luni sa faca orice doreste”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
453 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger