AcasăSPORTAmanta lui Giggs e deprimata

Amanta lui Giggs e deprimata

Frumoasa Imogen Thomas l-a vrajit pe fotbalistul lui United

Imogen Thomas, vedeta galeza de televiziune care a avut o aventura cu fotbalistul Ryan Giggs, este deprimata: jucatorul lui United nu a cerut-o in casatorie.

Frumoasa Imogen Thomas l-a vrajit pe fotbalistul lui United

Relatia extra-conjugala avuta de Ryan Giggs, cu sexoasa Imogen Thomas, o vedeta galeza de televiziune, a devenit subiect international de dezbatere. Fotbalistul a obtinut initial un ordin judecatoresc, cu ajutorul caruia spera ca numele sau sa nu fie expus in presa.

Oanenii lui Giggs au distrus masinile paparazzilor

Enervat de situatia in care a ajuns, Giggs – care va juca, sambata, finala UCL – a condus, indirect, un atac asupra masinilor de paparazzii instalate in fata resedintei sale din Worsley, Manchester. Mai multi barbati mascati au coborat dintr-un Ford Transit negru si au atacat masinile fotografilor, distrugand sase dintre acestea. Imogen Thomas, amanta lui Giggs, a afirmat ca este deprimata. In varsta de 28 de ani, Imogen si-a declarat iubirea nemarginita fata de galez si a precizat ca a crezut in permanenta ca Ryan se va descotorosi de sotia lui, Stacey, pentru a o lua pe ea de sotie. Alex Ferguson, managerul campioanei Angliei, a fost si el extrem de iritat de tevatura creata, mai ales acum, inaintea superduelului cu FC Barcelona.

Ryan Giggs a dat de belele

Scotianul a inceput sa tipe la ziaristi cand a fost intrebat de cazul Giggs si a solicitat expres ca numele metresei sa nu mai fie pronuntat in timpul intalnirilor cu presa organizate de clubul de pe Old Trafford.

Sotia lui Giggs se gandeste la divort

 

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger