AcasăSPORTAmanta hadbalistei Alina Dobrin joaca si ea la CSM Bucuresti

Amanta hadbalistei Alina Dobrin joaca si ea la CSM Bucuresti

Ieri, la Judecatoria Sectorului 6, a inceput controversatul proces de divort dintre handbalista Alina Dobrin si sotul acestuia, Robert Pacuraru. Fostul pugilist isi acuza consoarta de relatii extraconjugale cu o alta femeie, solicitand incredintarea copilului si o pensie alimentara.

Alina Dobrin joaca handbal de 23 de ani

Stirea ca Alina Dobrin, o fosta jucatoarea a nationalei de handbal feminin a Romaniei, divorteaza, dupa ce sotul ei o acuza de relatii homosexuale, a facut valva in presa ultimelor zile.

Cristina Niculae, presupusa amanta, a venit la CSM in urma cu un an

Ieri, la Judecatoaria Sectorului 6, a avut loc primul termen in procesul de divort intentat de presupusul sot „tradus” in amor. Robert Pacuraru, fost boxeur profesionist, a declansat procedura de separare dupa ce a aflat ca aleasa inimii sale, Alina Dobrin (36 de ani), handbalista legitimata la gruparea CSM Bucuresti,  a inselat-o in nenumarate randuri cu o colega de echipa.

Robert si Alina s-au casatorit in urma cu 10 ani

Pentru a fi mai convingator, Pacuraru a prezentat – prin intermediul avocatului – numele celei care i-ar fi „spart” casa (Cristina Niculae, 31 de ani), dar si dovezi audio, prin care acesta vrea sa arate ca Alina il insela cu o colega de la CSM Bucuresti. Iata un fragment din dialogul telefonic dintre cei doi soti, prezentat de aparatorul reclamantului:

Robert Pacuraru: Pentru mine a fost un soc, Alina, un mare soc. Crede-ma din suflet. Am primit-o ca atare, am crezut…

Alina Dobrin: Hai sa nu mai vorbim!

R.P: Vrei sa ajung sa te vad aici cu ea in casa?

A.D.: Dar nu se pune problema asta.

R.P: Eu te iubesc, asa cum esti. Ba, nu fi nebuna! Intelege ca asta e, eu accept!

A.D.: Vreau sa mor!

R.P: Te rog eu, Alina!

A.D.: Nu mai vreau, eu nu traiesc, ma omor!

R.P: La ea nu renunti, nu?

A.D: Nu, nu renunt!

R.P:. Nu te condamn, asta este, s-a intamplat, s-a declansat. Mi-a zis psiholoaga, fiecare femeie are lesbianismul in ea, fiecare femeie are acest lucru in ea, la tine s-a declansat. Macar tine-o ascunsa in timpul zilei, nu va afisati in echipa! Creati tampenii, lumea e rea, incercati sa va ascundeti cum v-ati ascuns si pana acum, asta e rugamintea mea!

Intreaga echipa la tribunal

Interesant este ca ieri, la tribunal, Alina Dobrin a venit insotita de colegele sale de la CSM Bucuresti, fiind prezenta inclusiv presupusa „amanta”, Cristina Niculae. Sotul cere in instanta incredintarea minorului David, in varsta de 7 ani, despre care reclamantul afirma ca ar putea depune marturie in fata judecatorilor, micutul fiind martor cand mama sa se harjonea cu jucatoarea Cristina Niculae. Alina Dobrin si Robert Pacurar sunt casatoriti de 10 ani

Pacuraru urmareste banii Alinei?

In ciuda celor prezentate de aparatorul lui Robert Pacuraru, apropiatii handbalistei sustin ca barbatul urmareste, de fapt, castigurile financiare. Se pare ca reclamantul a fost sfatuit ca, pentru a obtine custodia copilului, nu exista decat doua modalitati: sa demonstreze ca mama este inapta din punct de vedere fizic sau ca este imorala. Evident, s-a mers pe cea de-a doua varianta, blamata de prietenii Alinei Dobrin. Acestia afirma ca Pacuraru doreste incredintarea copilulului pentru a obtine o pensie alimentara pe masura, avand in vedere ca veniturile jucatoarei Dobrin sunt mult mai mari. Pe langa faptul ca este jucatoare la CSM Bucuresti, unde primeste 50.000 de euro pe an, Alina este angajata si la Romatsa (Administratia Romana a Seviciilor de Trafic Aerian), avand un salariu lunar de 15.000 de lei pe luna.

author avatar
Sebastian Stan
4.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger