AcasăSPORTAmagiti de noii patroni, fotbalistii de la Rapid au intrat in greva:...

Amagiti de noii patroni, fotbalistii de la Rapid au intrat in greva: Alba-neagra cu salarii

In ciuda asigurarilor date de Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, noii lideri ai Rapidului, situatia din Giulesti continua sa fie extrem de tensionata, jucatorii anuntand ca nu mai sunt dispusi sa se antreneze si sa joace, fara bani.

Fotbalistii Rapidului s-au unit impotriva noii conduceri (sursa foto digisport.ro)

Neplatiti de cinci luni, rapidistii au evoluat sambata, in amicalul cu CS Universitatea Craiova, pierdut cu 0-2, doar dupa ce au primit asigurari din partea conducerii ca isi vor primi o parte din restantele financiare la inceputul acestei saptamani. Totusi, situatia nu s-a schimbat in Giulesti, iar elevii lui Sandu Tabarca au anuntat, marti seara, ca nu se vor mai antrena. De altfel, digisport.ro anunta ca jucatorii si-au facut bagajele si au parasit baza de antrenamente Pro Rapid. Ei sunt hotarati sa boicoteze disputa cu ACS Berceni de sambata, din deplasare, din prima etapa a noului sezon al Ligii a doua. In aceste conditii, rapidistii sunt in mare pericol sa stea un an pe bara. Trupa lui Sandu Tabarca ar trebui sa joace, saptamana viitoare, impotriva rivalilor de la Voluntari, in Cupa Romaniei, iar giulestenii vor fi exclusi din ambele competitii, daca nu se prezinta la cele doua meciuri.

Ciocolata, pe datorie

Pe drumul de intoarcere catre Bucuresti, dupa amicalul de sambata, de la Craiova, fotbalistii Rapidului au facut un scurt popas la o benzinarie, moment in care s-a petrecut un incident incredibil. Unul dintre jucatorii tineri din lotul Rapidului povesteste ca doar cativa dintre fotbalisti au avut bani sa-si ia ciocolata sau suc, ceilalti uitandu-se pe geam sau imprumutandu-se de la colegii mai in varsta.  „Cand ne-am intors de la Craiova, ne-am oprit intr-o benzinarie. Cativa dintre noi aveau bani si si-au luat cate ceva, o ciocolata, un suc. Dar cei mai multi s-au uitat pe geam. De unde bani? Noi, cei mai tineri, nu avem cine stie cati ani de cariera in spate ca sa avem ceva strans. Noua chiar ne sunt vitale salariile alea, asa mici cum sunt”, a afirmat unul dintre membrii lotului rapidist, pentru sursa amintita.

author avatar
Cristi Ionita
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger