AcasăSPORTAm revenit cu picioarele pe pamant. Ne paste barajul!

Am revenit cu picioarele pe pamant. Ne paste barajul!

Marica a marcat singurul gol al tricolorilor contra Olandei

Dupa infrangerea cu Olanda (scor 1-4), tricolorii realizeaza ca locul 1 in grupa era o tinta greu de atins. Cum Olanda si-a blindat pozitia de lider in grupa D, pentru Romania a ramas sa spere la pozitia secunda, care duce la baraj.

Marica a marcat singurul gol al tricolorilor contra Olandei

Scoala de fotbal olandeza ne-a trezit din visul de a merge, de pe primul loc, la Mondialul din Brazilia. Dupa macelul de pe „National Arena”, incepem sa scormonim prin clasamentele preliminariilor pentru a descoperi posibili adversari pentru baraj. In grupa A, Belgia si Croatia sunt pe primele doua locuri, cu acelasi numar de puncte, ambele reprezentative fiind adversari redutabili in vederea unui duble eliminatorii.

In grupa B, Bulgaria ocupa locul 2, cu un punct in fata Cehiei, ambele fiind in perioade nu foarte faste. Suedia lui Ibrahimovic si Irlanda antrenata de Trapattoni sunt formatiile care stau in coasta liderului grupei C, Germania. Cu Irlanda ar fi o paine de mancat, dar cu Suedia nu e loc – vezi ceea ce au facut nordicii, marti seara, la Berlin.

In grupa E, pentru locul secund se bat Norvegia, Albania si Islanda, despartite de un singur punct. Sunt trei echipe cu care ne putem lupta, mai cu seama cu Albania si Islanda. In grupa F, Israel si Portugalia impart locul al doilea, dar am prefera Israelul. Grecia si Bosnia impart sefia grupei G, Anglia si Muntenegru pe cea a grupei H, iar Spania si Franta fac acelasi lucru in grupa I. Romania a jucat o singura data baraj, in 2001, cu Slovenia, ratand calificarea la C.M. 2002 dupa 1-2 la Ljublijana si 1-1 pe arena din Ghencea.

author avatar
Sebastian Stan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger