AcasăSPORTAlonso, accident groaznic in cursa de la Melbourne/Pilotul a reusit sa iasa...

Alonso, accident groaznic in cursa de la Melbourne/Pilotul a reusit sa iasa singur din monopostul distrus (VIDEO)

Primul Mare Premiu de Formula 1 al anului le va ramane intiparit in memorie multa vreme pasionatilor de F1, in primul rand ca urmare a accidentului care l-a avut in prim plan pe spaniolul Fernando Alonso.

Au fost cu adevarat imagini greu de privit, surprinse pe circuitul pe care se desfasura Marele Premiu al Australiei, in timp ce pilotul echipei MC Laren, Fernando Alonso si mexicanul Esteban Gutierrez parcurgeau cel de-al 18-lea tur din cele 57 ale cursei. Bolizii s-au acrosat, moment in care monopostul pilotat de Alonso a iesit in decor, izbindu-se de parapet si transformandu-se, in cateva clipe, intr-un morman de fiare.

Privind imaginile surprinse in momentul accidentului, se poate spune ca pilotul in varsta de 34 de ani, vedeta a team-ului Mc Laren, a avut mare noroc sa scape teafar si fara urme vizibile, dupa un asemenea impact, care a dus la intreruperea temporara a cursei.

In alta ordine de idei, va spunem ca aceasta cursa cu peripetii pentru iberic a fost castigata de germanul Nico Rosberg, pilotul echipei Mercedes.

[youtube]tHkYX-2NcbM[/youtube]

[youtube]19TCD-g2jsU[/youtube]

sursa foto: captura youtube/APEHA

author avatar
Cristina Stefan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger