AcasăSPORTAlexe - Mutu, noul atac al Cesenei!

Alexe – Mutu, noul atac al Cesenei!

Alexe (21 de ani) este un produs 100% al gruparii din Stefan cel Mare

Venit la Bucuresti pentru a discuta cu impresarii romani ai lui Adrian Mutu, Igor Campedelli, presedintele clubului italian Cesena, a asistat la finala Cupei Romaniei unde l-a remarcat pe dinamovistul Marius Alexe.

Alexe (21 de ani) este un produs 100% al gruparii din Stefan cel Mare

Salvata cu ceva emotii de la retrogradare, Cesena ar putea ataca, sezonul viitor, partea superioara a clasamentului din Serie A cu o formula ofensiva 100% romaneasca. Conducerea gruparii italiene a pus de mai multe luni ochii pe Adrian Mutu si cauta sa-l inregimenteze pe jucatorul Fiorentinei, mai ales ca atacantul roman poate pleca liber de contract de pe „Artemio Franchi”. Igor Campedelli, presedintele Cesenei, a venit la Bucuresti printre altele pentru a se sfatui cu Giovanni Becali, ocazie cu care a fost invitat si la finala Cupei Romaniei, meci castigat de Steaua cu 2-1. Incantat de calitatile tehnice aratate de mai multi jucatori, Campedelli a pus ochii pe Marius Alexe, tanarul atacant al lui Dinamo, si a pornit negocierile pentru a-si asigura serviciile acestuia. In varsta de 21 de ani, Alexe este cotat la 1,8 milioane de euro de transfermarkt, insa clubul din Stefan cel Mare ar putea sa solicite pentru el circa 5 milioane de euro. Marius s-ar putea lupta pentru un loc de titular la Cesena cu finlandezul Roope Riski, francezul Dominique Malonga sau veteranul albanez Erjon Bogdani.

Alexe a jucat deja in peste 50 de meciuri pentru Dinamo si a debutat in martie in echipa nationala a Romaniei cand l-a inlocuit chiar pe Adrian Mutu intr-un meci cu Luxemburg. Cum si Gabriel Torje are oferte de aproximativ 5 milioane de euro de la mai multe cluburi din 1.Bundesliga, Dinamo s-ar putea imbogati in aceasta vara de pe urma celor doi tineri fotbalisti.

author avatar
Cristi Ionita
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger