AcasăSPORTAlexandru Dedu are nevoie de donatii de sange

Alexandru Dedu are nevoie de donatii de sange

Alexandru Dedu conduce FRH din acest an

Presedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a anuntat ca va suferi o interventie chirurgicala in urma accidentului de motocicleta din 15 august si are nevoie de donatii de sange.

Alexandru Dedu conduce FRH din acest an

Alexandru Dedu va intra astazi in operatie. „Multumesc celor care mi-au trimis mesaje de incurajare. Starea mea este buna, stabila si optimista, in conditiile in care marti, la ora 8.00, intru in operatie. Mi s-a spus de catre medicul anestezist ca voi avea nevoie de sange. Pentru asta, ii rog pe cei apropiati, daca se poate, sa o faca mentionand numele meu la centrul de donatie. Multumesc!”, a scris Dedu in mesajul postat pe o retea de socializare. Presedintele FRH se afla internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde a fost transferat in noaptea de 15 spre 16 august. Surse medicale declarau la acea vreme ca Dedu suferise mai multe leziuni la membre si se afla in stare stabila, fiind constient.

Accidentul in care a fost implicat Alexandru Dedu a avut loc in 15 august, seara, pe DN 2 (E 85), in afara localitatii Posta Calnau. Dedu, care se afla pe motocicleta si se indrepta dinspre Buzau spre Ramnicu Sarat, a fost acrosat de un autoturism condus de un tanar de 28 de ani, din Vaslui, care a facut o manevra de schimbare a directiei fara sa se asigure.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger