AcasăSPORTAlexandre Flanquart, coperta calendarului Stade Francais 2014

Alexandre Flanquart, coperta calendarului Stade Francais 2014

Rugbistii de la Stade Francais s-au obisnuit ca an de an sa scoata un calendar super-sexy, dedicat doamnelor si domnisoarelor, iar banii sa intre in visteria clubului.

Anul 2014 nu va face exceptie, elevii antrenorului englez Richard Pool-Jones incheind deja sedinta foto pentru calendarul care va iesi pe piata pe 3 octombrie si va costa 28 de euro.

Oficialii clubului francez tin la secret pozele, doar coperta cu Alexandre Flanquart, jucator de linia a doua, fiind data publicitatii. Cum era de asteptat, inaintasul de aproape 24 de ani este gol pusca si are in maini o minge de rugby cu care isi acopera zona intima.

Evident, reactiile au fost mai mult decat pozitive, specialistii asteptandu-se chiar ca doamnele si domnisoarele sa se ingramadeasca la cozi pentru a pune mana pe mult doritul calendar. Mai ales in conditiile in care exista informatii ca pentru cele 40 de poze, cate are calendarul, si-au pus la bataie trupurile inclusiv fotbalistii Olivier Giroud, Yohan Cabaye si Rio Mavuba, handbalistul Nikola Karabatic sau boxerul Alexis Vastine.

Stade Francais scoate un asemenea calendar in fiecare an, inca din 2011, dar clubul de rugby este cunoscut si pentru tricourile roz si extrem de incarcate, lansate din momentul in care echipa a ajuns pe mana a doi proprietari homosexuali.

author avatar
Cristi Ionita
622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger