AcasăSPORTAlex Ferguson, operat pe creier. Mesajul pe care i l-a transmis Cristiano...

Alex Ferguson, operat pe creier. Mesajul pe care i l-a transmis Cristiano Ronaldo

Lumea fotbalului e alaturi de legendarul antrenor, despre care s-a aflat, sambata, ca a fost operat pe creier. Atat fotbalistii, cat si suporterii stau cu sufletul la gura in asteptarea vestilor despre starea lui Sir Alex Ferguson.

Alex Ferguson (76 de ani) a parasit familia Manchester United in urma cu cinci ani (sursa foto: twitter.com/uefa)

Deunazi, pe pagina oficiala de Twitter a clubului Manchester United, la care Ferguson a petrecut 26 de ani, rastimp in care au obtinut trofee pretioase si ravnite de orice formatie din lume, aparuse un anunt care le-a strans inima celor care l-au citit. „Sir Alex Ferguson a fost operat astazi dupa ce a suferit o hemoragie cerebrala. Interventia a decurs foarte bine dar e nevoie sa stea o perioada in Terapie Intensiva pentru a ajuta la recuperarea sa. Familia cere respectarea intimitatii in aceasta privinta”, suna mesajul in cauza.

Reactiile fata de o astfel de veste nu au intarziat sa apara. Pe langa urarile de bine transmise de reprezentantii clubului Manchester United, mesaje de incurajare si urari de insanatosire rapida au venit, tot pe Twitter, atat de la Cristiano Ronaldo si de la alti fotbalisti, cat si de la UEFA.

„Gandurile si rugaciunile mele merg catre tine, dragul meu prieten. Fii puternic, Boss!” – suna mesajul postat de Cristiano Ronaldo, fost jucator la Manchester. Pe aceeasi retea de socializare au reactionat si Thierry Henry, dar si Michael Carrick.

„Gandurile noastre si cele mai bune urari pentru Sir Alex Ferguson si familia lui dupa ce a fost operat astazi (sambata.n.n)”, au transmis, intre altele, oficialii UEFA, pe contul oficial de Twitter.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger