AcasăSPORTAlex Ferguson: "Barcelona e cea mai buna echipa pe care am intalnit-o"

Alex Ferguson: „Barcelona e cea mai buna echipa pe care am intalnit-o”

Sir-Alex-FergusonSir Alex Ferguson: "Barcelona e cea mai buna echipa pe care am intalnit-o"

Barcelona este cea mai buna echipa din lume! O spune si Sir Alex Ferguson, antrenorul celor de la Manchester United, dupa finala Ligii Campionilor pierduta sambata in fata catalanilor.

Sir-Alex-Ferguson
Sir Alex Ferguson: "Barcelona e cea mai buna echipa pe care am intalnit-o"

„Stiam ca vom intalni una dintre cele mai bune echipe din lume. Au pasat ca intotdeauna, iar pe Messi a fost pur si simplu imposibil sa-l controlam. Am speram ca vom schimba lucrurile in a doua repriza, dupa golul lui Rooney, dar nu a fost deloc asa. Nu am fost destul de buni, dar macar avem un punct de pornire, finala de sambata. Marile echipe trec prin cicluri si cicluri de-a lungul existentei, iar ei sunt in acest moment cei mai buni, nu am nicio indoiala. Este foarte greu sa gasesti jucatori precum Xavi, Iniesta si Messi. Ei ii au si se bucura din plin de acest lucru.

De-a lungul carierei mele de manager, aceasta este echipa cea mai buna pe care am intalnit-o. Nu ne este deloc usor sa fim invinsi de o asemenea maniera, dar nu putem decat sa le recunoastem suprematia. Au meritat sa castige, joaca fotbalul exact.

O partida impotriva Barcelonei este o provocare foarte mare, una de care iti este teama. Am fost constanti in Europa, am jucat din ce in ce mai bine de la un an la altul. Nu este placut sa spui ca esti a doua cea mai buna echipa, dar acelasi lucru il pot spune si nume mari precum AC Milan si Real Madrid. Scopul in viata este acela de a incerca de fiecare data sa fii si mai bun, sa te intreci in ceea ce faci. O vom lua de la capat”, a declarat Ferguson.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger